Maak kennis met Toon

Toon is een slimme thermostaat die inzicht geeft in je energieverbruik en je helpt met besparen.

Slim huis met Toon

Fibaro slimme stekker
Met een Fibaro slimme stekker en Toon krijg je per apparaat inzicht in het energieverbruik. En bedien je het aangesloten apparaat via de Toon-app.

Philips Hue lampen

Philips Hue lampen
Met Philips Hue lampen en Toon zet je niet alleen je licht aan of uit, maar bepaal je ook de kleur en intensiteit ervan. Van knus tot lekker praktisch.

Zon op Toon

Zon op Toon
Met Zon op Toon laat Toon je het verbruik én de opwek van je zonnepanelen zien in een overzicht zowel in kWh als euro's.

Slimme rookmelder

Fibaro rookmelder
Met de Fibaro rookmelder en Toon krijg je thuis en op je telefoon een waarschuwing bij rook in huis. Je past dus op je huis, ook als je niet thuis bent.

Bedien alles in huis
met de Toon-app

Altijd en overal bedien je eenvoudig jouw verwarming via de gratis Toon-app op je tablet en smartphone. Ook bedien je op afstand je apparaten en verlichting in huis simpel door Fibaro slimme stekkers en Philips Hue lampen te koppelen aan Toon. Zet bijvoorbeeld vanaf de bank de verwarming een graadje hoger. Of pas de verlichting aan naar warme en zachte tinten als je de sfeer knusser wil maken.

Meer over de Toon-app

Bespaar dubbelop

Krijg Toon bij 4 jaar stroom & gas

Nu gratis installatie

Gebruikers geven Toon gemiddeld een 7,7

Gebaseerd op meer dan 3000 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl.


Haal de toekomst in huis met Toon

Regie over je energie

Met Toon ontdek je jouw piek- en sluipverbruik. En wat het kost. Zo sta je nooit voor verrassingen. Jij houdt de regie over je energie.

Extra service: Toon laat ook actuele weersinformatie zien

Extra service

Toon laat ook actuele weersinformatie zien. Zo weet je of de paraplu mee moet. Een goed begin van de dag!

Automatische updates

Het abonnement op Toon maakt Toon steeds leuker. Hiermee krijg je regelmatig sofware-updates die je voorzien van de nieuwste functies.