Haal Toon in huis

Bestel Toon met een vast energiecontract en krijg korting op je Toon Thermostaat.

Bekijk de korting

Met Toon maak jij de boel veilig

Meer inzicht, meer besparen met Toon®

Deze slimme thermostaat is je persoonlijke assistent die je laat zien hoe je bespaart op je energieverbruik. Toon leert iedereen in je huishouden slimmer omgaan met energie. Hij past zich automatisch aan je huis en levensstijl aan. Je regelt na je bestelling eenvoudig een installatie-afspraak met een monteur. Zo hangt de monteur Toon aan de muur wanneer het jou uitkomt.

Meer over Toon

Toon is meer dan een slimme thermostaat

Het abonnement dat aan Toon verbonden is maakt het verschil. Hierdoor bedien je met Toon en de Toon-app je verwarming en licht vanaf iedere locatie. Je vergelijkt je energieverbruik gemakkelijk met anderen en met een paar Fibaro slimme stekkers bedien je al je aangesloten apparaten op afstand. Kortom, alle slimme functies van Toon benut je met het abonnement op Toon. Dit abonnement kost slechts €4,50 p.m. en is maandelijks opzegbaar.

Meer over Toon-abonnement

Combineer Toon met een energiecontract

Wij willen duurzame energie en slimme innovaties voor iedereen beschikbaar maken. Via onze gratis overstapservice regelen wij je overstap en vergoeden wij je opzegboete als je een energiecontract van 3 jaar of langer afsluit. Stap je als klant van Eneco eerder dan 3 maanden voor de afloop van je energiecontract over? Dan melden we voor het nieuwe energiecontract ingaat of de overstap kosten met zich meebrengt. Zie je dan alsnog van het nieuwe energiecontract af? Dan is dit kosteloos.

Kies je korting op Toon

Hoe langer de vaste periode op je energiecontract, hoe hoger de korting.

[[vm.quickboxOpenOverride]]

[[model.isMKB? vm.disclaimerLongTextMKB: vm.disclaimerLongText]]


Bereken je energiekosten

Je hebt een ongeldige postcode ingevoerd. Is dit volgens jou niet juist? Neem dan contact op met de Eneco Klantenservice (0800-0062).

Je bent aangesloten op stadsverwarming. Het leveren van gas is op jouw adres niet mogelijk. Je kunt alleen voor stroom kiezen.

Klik hier om alleen stroom te bestellen

Weet je jouw verbruik?
Ja   Nee

Als je meter twee telwerken heeft, dan kun je er voor kiezen dat je voor het verbruik in de daluren het daltarief betaalt. De daluren zijn van 23:00 tot 7:00 uur, in het weekeinde en op feestdagen. In de overige uren betaal je dan het normaaltarief. In delen van Brabant en Limburg beginnen de daluren op werkdagen om 21:00 uur. Dit is afhankelijk van de netbeheerder. Ga naar aansluitingen.nl om te zien wie jouw netbeheerder is.

Je verbruik
kWh
kWh
kWh

Op basis hiervan schat Eneco mijn verbruik aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikEnkelTarief]] kWh en gas op [[model.verbruiksprofiel.Gasverbruik]] m3.

Op basis hiervan schat Eneco mijn verbruik normaaltarief aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikHoogtarief]] kWh, daltarief aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikLaagtarief]] kWh en gas op [[model.verbruiksprofiel.Gasverbruik]] m3.

Mijn teruglevering aan het netwerk is:

Teruglevering onbekend?
Vul dan 1700 kWh in.

Voer teruglevering in
kWh

Je teruglevering wordt direct verrekend met jouw maandelijks kosten voor stroom.

Je maandbedrag is opnieuw berekend.

Je hebt niet alle gegevens correct ingevuld.

Toon voor iedereen

Bestel Toon met of zonder energiecontract van Eneco
en krijg nu gratis 2 slimme rookmelders.

Toon + EcoStroom & AardGas Flexibel

Toon + Eneco Flexibel

Toon + Eneco Flexibel
Kies

Toon zonder
energiecontract

Toon los

Toon los
Kies

Gebruikers geven Toon gemiddeld een 7,7

Gebaseerd op meer dan 3000 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl.


Veelgestelde vragen

Vind de antwoorden op jouw vragen