Aanschaf en installatie van LED studiolampen in de nieuwe studio

Aanvrager  RTV Katwijk
Plaats Katwijk
Budget € 6.000
Stemmen 155*

Nodig Voer een geldig e-mailadres

Waarom een e-mail?
Iedereen mag zijn stem één keer uitbrengen. Als onderdeel van de stemprocedure ontvang je daarom een e-mail met een unieke link. Eneco gebruikt je persoonlijke gegevens uitsluitend voor deze stemronde.

Stemverzoek geaccepteerd

Je ontvangt zo een e-mail om je stem te bevestigen. Let op: je stem is pas definitief nadat je op de link in de e-mail hebt geklikt.


Notice
Stemverzoek afgewezen

Je hebt jouw stem al uitgebracht op een van de andere projecten. Je kunt maar een keer stemmen.

Onze excuses voor het ongemak, er is een fout opgetreden. Probeert u het over enkele minuten nogmaals.

RTV Katwijk is de lokale omroep van Katwijk, die regelmatig aandacht besteedt aan de duinen in Katwijk. Een interessante serie is “Grasduinen met”, die wij gemaakt hebben over de natuur in het duingebied. Tijdens de kustversterking hebben wij maandelijks verslag gedaan van de voortgang van de kustversterking, en de bouw van de ondergrondse parkeergarage. Ook in ons satirisch programma “Katwijk Centrael” zijn regelmatig onderwerpen te vinden over het strand en de kust. Jaarlijks maken wij een rapportage van de “Search And Rescue” (S.A.R.) demonstraties langs de kust. Kortom wij waren en zijn nog steeds bezig met onderwerpen die over de kust en de duinen gaan. Al deze producties worden gerealiseerd in onze studio waar burgers, de gemeenten en bedrijven uitleg komen geven over de activiteiten die plaatsvinden langs de kust of in de duinen. 

Nu nog zijn wij gehuisvest in een pand, dat is gelegen aan de Rahusenstraat in Katwijk. Wij zijn gedwongen om naar een nieuwe locatie op zoek te gaan. Die is gevonden in een pand in ’t Heen bij de uitgeverij Verhagen. Wij willen van de gelegenheid gebruikmaken om duurzaam aan de slag te gaan met onze energie. Wij willen de oude studiolampen gaan vervangen door LED-lampen. In de huidige studio hangen lampen die 10 kW verbruiken. Dit zal worden teruggebracht tot 1 kW. Ook de verlichting van de verblijfsruimten in het nieuwe pand zal worden uitgerust met LED-lampen. Het is voor ons een zware dobber om de financiën hiervoor bij elkaar te krijgen.

Bekijk de andere initiatieven

* Laatste update: 20 maart 2019