Uw meterstanden zijn ontvangen

Bedankt voor het doorgeven

U ontvangt uw jaarnota in de week na: [meterstanden-jaarnota-datum]

Zodra uw jaarnota is berekend, is hij ook beschikbaar in Mijn Eneco. Ook kunt u dan uw verbruik van afgelopen jaar vergelijken met het verbruik van eerdere jaren. Uw verbruik over afgelopen jaar is nu nog niet zichtbaar in Mijn Eneco. Uw standen zijn wel ontvangen. U hoeft hierover geen contact met ons op te nemen.

Wel of niet bijbetalen?

Met Toon® thermostaat voorkomt u verrassingen op de jaarnota

  • Altijd inzicht in uw energieverbruik en -kosten
  • Voorkom hiermee verrassingen op uw jaarnota
  • Bespaar automatisch energie dankzij intelligente functies
  • Bedien uw thermostaat en apparaten op afstand
  • Updates voorzien u regelmatig van nieuwe functies

Bekijk Toon thermostaat


Slim met energie

We hebben maar één planeet om op te leven. Daar moeten we dus zuinig op zijn. En dat betekent; slim omgaan met energie. Want over het klimaat praten is leuk, er iets aan doen is beter.

En dat kunt u nu ook. Dankzij de technologische revolutie. We zeggen dag tegen vervuilende brandstoffen. En hallo tegen het opwekken van uw eigen, schone energie. Dat is waar we naartoe gaan. Eneco helpt u daarbij. Wat u zelf nog niet opwekt, dat vullen wij aan. Door bijvoorbeeld veel te investeren in windmolenparken. Zodat u altijd gebruik maakt van groene stroom. En we blijven met nieuwe, slimme energie- oplossingen komen. Van meer inzicht in uw verbruik tot zuinig uw elektrische auto opladen. Net zolang tot u helemaal onafhankelijk bent. U van afnemer naar opwekker. Wij van leverancier naar energiepartner. Zo doen we dat.

Eneco bedank pagina