Samenwerken aan
een duurzamer Weert

WeertEnergie en Eneco werken samen om een bijdrage te leveren aan de lokale energietransitie in Weert. Met deze samenwerking geven we mede invulling aan de ambitie van de gemeente Weert om in 2050 energieneutraal te zijn. Dat betekent dat we via duurzame energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, net zoveel duurzame energie opwekken als dat er wordt verbruikt.


Samen lokaal

WeertEnergie en Eneco delen de overtuiging dat duurzame energie alleen te realiseren is in samenspraak en met betrokkenheid van de lokale omgeving. De coöperatie WeertEnergie biedt inwoners van regio Weert concreet de kans om betrokken te zijn bij de lokale energietransitie. Iedereen kan lid worden en meebepalen hoe de eigen lokale toekomst eruit ziet. Zo denk je als lid bijvoorbeeld mee over duurzame projecten en word je aan de hand van praktisch advies zelf in staat gesteld om energiezuiniger te wonen. Dat is samenwerken aan een duurzamer Weert.

Draag bij aan een duurzamer Weert

Wil je ook bijdragen aan een duurzamer Weert? Meld je dan als lid aan bij WeertEnergie. Behoor je tot de eerste 50 aanmeldingen dan maak je, als klant van Eneco, kans op een gratis lidmaatschap voor het eerste jaar. Investeer ook in een duurzamer Weert en schrijf je vóór 15 februari 2018 in.

Aanmelden