Hallo planeet

volgens mij heb je ons iets te zeggen…

De planeet heeft ons iets te zeggen

We hebben maar één planeet om op te leven en daar moeten we dus zuinig op zijn. Dat betekent: slim omgaan met energie. Net als de natuur doet. En wat de natuur kan, dat kan jij nu ook. Dankzij de technologische revolutie. Over het klimaat praten is leuk... er iets aan doen is beter! Zo doe je dat.

Zo doe je dat

Warmte recyclen als een pinguïn, van de wind leven als een meeuw, samenwerken als stokstaartjes of je huis naar je hand zetten als een baas? Lees hieronder hoe je dit doet.

Warmte recyclen
als een pinguïn

Zo doe je dat

De pinguïn weet er alles van. Warmte verspillen is zonde. Je moet dus slim omgaan met de warmte die je hebt. Met de Eneco WarmteWinner® recycle je de warme lucht in je huis. En bespaar je tot de helft in je gasverbruik.

Meer over WarmteWinner

Van de wind leven
als een meeuw

Zo doe je dat

De meeuw leeft van de wind. Energie uit de wind halen, is niet nieuw maar wel slim. En beter voor de planeet. Daarom krijgt iedereen bij Eneco altijd 100% groene stroom zoals Eneco EcoStroom® opgewekt uit de wind.

Meer over EcoStroom

Samenwerken
als stokstaartjes

Zo doe je dat

Als stokstaartjes iets goed kunnen dan is het wel samenwerken. En samen krijgen ze meer voor elkaar. Dat geldt ook voor jou. Door samen zonne-energie op te wekken bijvoorbeeld. Ingewikkeld? Welnee, het is juist heel gemakkelijk dankzij ZonneHub van Eneco™.

Meer over ZonneHub

Met Toon® ben je baas over je huis, net als meneer Aart

Zo doe je dat

Baas zijn over je huis als meneer Aart, is dat nou heel erg moeilijk? Welnee, ook meneer Aart kan het. Met Toon® weet hij precies hoeveel energie hij opwekt en verbruikt. Zo zet meneer Aart zijn huis helemaal naar zijn hand. Wat een baas.

Meer over Toon

Leesvoer voor duurzaamheidsbazen

Een smart home in 7 stappen

Smart Home in 7 stappen

Maak van jouw huis de ultieme smart home met deze handleiding.

Elektrisch naar de sneeuw. Het kan in 1 dag.

Elektrisch naar de sneeuw

Het kan in één dag: naar wintersport rijden met een elektrische auto.

Jeroen de Haas

Interview met Jeroen de Haas

Interview met Eneco directeur Jeroen de Haas over de nieuwe wereld.