Waarom mijn woning isoleren?

Warm aanbevolen

Wil je je energiekosten verlagen en comfortabel wonen? Dan is woningisolatie iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan isolatie van je dak, spouwmuur, kruipruimte, of het aanbrengen van isolatieglas. Dit kan vaak binnen één dag, zonder rommel en zonder verbouwing, want de specialisten pakken dit slim aan. Zo isoleren ze de vloer via de kruipruimte en isoleren ze de spouwmuur door er via kleine gaatjes isolatiemateriaal in te spuiten. Eneco werkt hiervoor samen met Pluimers Isolatie, een partij met tientallen jaren ervaring op dit gebied.

Isolatie

Flinke besparing per jaar

In een goed geïsoleerde woning blijft de temperatuur veel constanter. In de winter houdt de isolatie de kou buiten, in de zomer wordt de warmte geweerd. Daardoor hoef je minder te stoken en verdien je de kosten van isolatie binnen enkele jaren terug. Afhankelijk van de grootte van je woning en van je energieverbruik kun je wel tot 30% op je verwarmingskosten besparen!

Vraag offerte aan

Isolatie

Wat kost woningisolatie?

Isolatie is maatwerk. Dat geldt ook voor de offerte. De prijs hangt immers af van verschillende specifieke factoren die per woning kunnen verschillen. Tip: veel gemeentes kennen subsidiemogelijkheden voor woningisolatie. Informeer bij je gemeente.

Richtprijzen woningisolatie

Tussenwoning
(+/- 10 m2)

2/1 kap woning
(+/-14 m2)

Vrijstaande woning
(+/- 20 m2)

Spouwmuurisolatie

€ 900

€ 1.950

€ 2.500

Vloerisolatie

€ 1.500

€ 1.750

€ 2.450

Dakisolatie

€ 1.750

€ 2.150

€ 2.500

Isolatieglas

€ 1.500

€ 1.900

€ 2.950

De prijzen zijn inclusief btw. Deze investeringen zijn gemiddelden en kunnen natuurlijk altijd lager of hoger uitvallen door bouwkundige parameters. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, en er zal altijd een offerte op maat gemaakt moeten worden.

Isolatieadvies

Wil je weten of isolatie bij jou thuis mogelijk is en/of wil je graag een offerte? Laat je dan bellen door een van onze adviseurs van onze partner Pluimers Isolatie. Je krijgt in eerste instantie een telefonisch advies. Ben je geïnteresseerd, dan komt de adviseur bij je thuis langs. Je krijgt dan een advies met een offerte die is afgestemd op je eigen situatie, want elk huis is anders en elk huishouden heeft andere wensen.

Ik wil isolatieadvies

Liever samen je vraag oplossen?

Eneco textbox

Vind je antwoord op ons forum en social media

Op het Eneco Forum kun je je vraag eenvoudig voorleggen aan andere klanten en antwoorden lezen op eerdere vragen. Ook is Eneco bereikbaar via Twitter en Facebook, op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Op het forum en social media helpen we elkaar.

Naar het Forum

Eneco Phone

Bellen

088 - 8 955 955 (je betaalt je gebruikelijke belkosten)