Al je energiezaken in 1x geregeld

Energiepakket Zorgeloos

Zorgeloos

Je energie en cv-ketel onderhoud in 1 pakket

Met dit pakket regel je niet alleen je stroom en gas, maar ook het onderhoud van je cv-ketel. Zo bespaar je op kosten en niet op veiligheid. Je cv-ketel blijft in topconditie. Je hebt minder kans op storing, je ketel gaat langer mee, blijft zuinig en veilig werken. Lekker gevoel toch, geen ijskoude verrassingen meer in huis!

Maandelijkse korting op je termijnbedrag

Je betaalt voor stroom & gas een variabel tarief. Dat betekent dat je prijs meebeweegt met stijgingen en dalingen op de energiemarkt. De minimum looptijd van cv-ketelonderhoud is 12 maanden. Bovendien ontvang je op je termijnbedrag ook nog eens € 1,50 korting. Kies je voor meer producten, dan krijg je ook meer voordeel. Omdat wij jou uw keuze waarderen.

Altijd groene stroom

Standaard krijg je EcoStroom® bij Eneco. Dat is 100% groene stroom uit voornamelijk wind en een klein beetje zon. Beide onuitputtelijke energiebronnen, die het milieu niet belasten. En ook niet je portemonnee. Doordat we met elkaar steeds meer investeren in energieopwekking uit deze bronnen, is er ook meer groene stroom beschikbaar.

Zorgeloos
Basis

AardGas tegen een gunstige prijs

Eneco koopt AardGas in Nederland en een gedeelte wordt geïmporteerd. Staat de gasprijs laag, dan slaan we dat op. Zo kunnen we snel op de veranderende vraag reageren en altijd betaalbare energie leveren.

Warm en veilig met KetelComfort

Met een KetelComfort abonnement van Eneco ben je verzekerd van een periodieke onderhoudsbeurt aan je cv-ketel. Deze plannen we om het jaar automatisch met je in. Hierover ontvang je vanzelf bericht. Daarnaast kun je ons inschakelen in geval van storing. Als je vóór 15.00 uur contact met ons opneemt, komt er dezelfde dag nog één van onze experts bij je langs.

Zorgeloos

Zorgeloos overstappen

Dat vinden wij belangrijk voor jou. Daarom regelen wij volledig je overstap. Daar merk je niets van.

Na je bestelling regelen wij de rest

Zodra je de bestelling hebt afgerond regelen wij de aansluiting, ook als je overstapt van leverancier.

Direct bevestiging via e-mail

Je ontvangt direct per e-mail de bevestiging van je bestelling op het door jou opgegeven e-mailadres.

14 dagen bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je contractbevestiging. Wil je kosteloos annuleren, dan kan dat door het ‘modelformulier voor annulering’ te gebruiken of via +31 (0)10 890 6981, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Wij regelen de overstap

Onze gratis OverstapService regelt je overstap van A tot Z binnen 5 weken. Ontvang je een opzegboete van je oude energieleverancier? Eneco vergoedt deze boete tot € 125 per energieproduct (maximaal € 250 /klant) bij afsluiting van een energiecontract van drie jaar of langer. Vraag de vergoeding aan met onderstaand formulier.

Start levering

Je komt nooit zonder levering van energie te zitten. Deze loopt tijdens de overstap gewoon door.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het bestelproces?

Eneco Phone

Bel met

088 - 8 955 955
(je betaalt je gebruikelijke belkosten)

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur