Speciaal voor u als lid van PGGM&CO

  • Ontvang nu Toon® van Eneco (t.w.v. € 200) en installatie (t.w.v. € 75).
  • 100% groene energie met Eneco HollandseWind® en EcoGas® Collectief 4 jaar.
  • Ontvang windkrachtkorting, oplopend tot wel € 144 in vier jaar.
  • Vier jaar lang 8% korting op de leveringstarieven van stroom en gas.

Direct bestellen

Duurzame energie nu extra voordelig

PGGM&Co

Speciaal voor u als lid van PGGM&CO heeft Eneco een exclusief aanbod; ontvang Toon® van Eneco (t.w.v. € 200) + installatie (t.w.v. € 75) bij Eneco HollandseWind® en EcoGas Collectief 4 jaar. Met dit aanbod profiteert u maximaal van voordeel: u ontvangt 8% korting op uw leveringstarieven. Dit betekent op basis van gemiddeld verbruik* een besparing van meer dan € 60 op jaarbasis. Bovendien profiteert u met HollandseWind van onze windkrachtkorting. Deze korting kan oplopen tot wel € 144 in vier jaar. Maar dat is nog niet alles! Met de slimme thermostaat Toon® heeft u inzicht in uw energieverbruik- en kosten. We hebben het onderzocht. Gemiddeld* bespaart een Toon-gebruiker door inzicht zo’n € 130 per jaar.

* Een gemiddeld huishouden verbruikt 3.100 kWh stroom en 1.400 m3 gas per jaar.

Bekijk uw aanbod

Toon® helpt u besparen

  • Het inzicht in energieverbruik en –kosten zet u aan tot besparen.
  • Persoonlijke tips geven u nóg meer bespaarmogelijkheden.
  • Met de vergelijkfunctie gaat u de bespaarcompetitie aan met vrienden.

Voor een vast bedrag van € 3,50 per maand geniet u van alle voordelen op Toon. Dit abonnement zorgt ervoor dat Toon gekoppeld is aan uw energiecontract. Op deze manier heeft u altijd persoonlijk en actueel inzicht op basis van uw tarieven en contractvorm bij Eneco. Daarnaast houdt het abonnement uw Toon ook up-to-date met de nieuwste functionaliteiten.

Om Toon te kunnen gebruiken, controleert u eerst of Toon geschikt is voor uw huis. Dit controleert u eenvoudig tijdens uw bestelling.

Wat is Eneco HollandseWind®?

Hoe werkt windkrachtkorting?

Laat de wind in uw voordeel waaien

HollandseWind is 100% groene stroom uit Nederlandse windparken. En met HollandseWind profiteert u zelf mee van de oer-Hollandse wind dankzij de unieke jaarlijkse windkrachtkorting. Hoe harder het waait, hoe hoger uw korting. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de video.

Ander aanbod

Maakt u liever gebruik van een 1-jarig contract? Ook dan kunt u gebruik maken van een interessant aanbod met Toon® van Eneco. Kiest u voor Eneco HollandseWind® en AardGas 1 jaar, dan kunt u Toon® (t.w.v. € 200) + installatie (t.w.v. € 75) bijbestellen voor € 175. U krijgt dus € 100 korting bij dit 1-jarige aanbod! Bovendien profiteert u met dit 1-jarige contract ook van onze unieke windkrachtkorting welke in een jaar op kan lopen tot € 36.

Direct bestellen

Tarieven en voorwaarden

Bekijk hier de tarieven en voorwaarden van HollandseWind Collectief 4 jaar en EcoGas Collectief 4 jaar. Ook vindt u hier de actievoorwaarden voor deze actie.

Heeft u vragen?

Eneco Phone

Bel met de Klantenservice via:

010 – 890 6952

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.