Toon® + installatie cadeau!

Bij Eneco Ecostroom® en AardGas 3 jaar

 • Toon® van Eneco + installatie (t.w.v. € 275) cadeau of een eenmalige korting van € 100
 • 100% groene stroom met Eneco EcoStroom®.
 • Een zorgeloze overstap met de gratis OverstapService
Naar bestellen

Het aanbod

Je welkomstcadeau

Kies je opnieuw voor Eneco? Dan ontvang je Toon® (t.w.v. € 200) en installatie (t.w.v. € 75) bij EcoStroom® en AardGas 3 jaar. Toon is de slimme thermostaat met live inzicht in je energieverbruik. Zo zie je direct hoeveel je verbruikt en wat het kost! Of kies voor eenmalig € 100 korting.

HollandseWind

Je energiecontract

Je profiteert drie jaar lang van een voordelige vaste prijs. Zo heb je geen zorgen over tussentijdse prijsstijgingen. Bovendien maak je met EcoStroom® gebruik van 100% groene stroom, uitsluitend opgewekt uit deze duurzame energiebronnen: wind (uit binnen- en buitenland) en zon.

Gratis OverstapService

Lijkt opnieuw overstappen een hoop gedoe? Niet met de gratis OverstapService! We regelen je overstap van A tot Z binnen vijf weken, zeggen je huidige leverancier voor je op en vergoeden een eventuele overstapboete tot het maximale bedrag van € 250 (bij overstap voor stroom en gas).

Toon®. Aangenaam.

De slimme thermostaat van Eneco die inzicht geeft in energieverbruik en –kosten.

 • Bekijk en vergelijk je verbruik.
 • Bespaar energie dankzij intelligente functies.
 • Bedien Toon op afstand met de gratis apps voor je smartphone en tablet.
 • Updates voorzien je regelmatig van nieuwe functies.

Door het abonnement (€ 4,50 per maand) dat aan Toon verbonden is heb je altijd persoonlijk en actueel inzicht in je energieverbruik, gekoppeld aan je daadwerkelijke kosten. Bovendien ben je dankzij het abonnement altijd voorzien van de nieuwste functies op Toon. Het is nu met de Toon® Slimme Stekkers (apart verkrijgbaar) al mogelijk om je apparaten en verlichting op afstand aan en uit te zetten.

Om Toon te kunnen gebruiken dient je huis te voldoen aan een aantal voorwaarden. Je controleert eenvoudig of Toon geschikt is voor je huis. Dit kan met de checklist die je direct bij je contractbevestiging ontvangt.

Bestellen

Voorwaarden Eneco Ecostroom® en AardGas 3 jaar

Download hier de tarieven en voorwaarden van deze actie.

Volledige OverstapService

Bevestiging

Na het invullen van je gegevens op deze pagina bij ‘bestellen’ ontvang je direct een bevestiging op het door jou opgegeven (e-mail)adres. Binnen vijf werkdagen ontvang je per post of e-mail (afhankelijk van de door jou opgegeven voorkeur) je contractbevestiging.

14
Bedenktijd

Na ontvangst van je bevestiging heb je nog 14 kalenderdagen bedenktijd.

Kosteloos overstappen

We regelen je overstap van A tot Z binnen vijf weken en zeggen je huidige leverancier voor je op. Ontvang je een opzegboete van je oude energieleverancier? We vergoeden bij deze actie je opzegboete tot het maximale bedrag van € 125 per energieproduct (€ 250 per klant). Vraag de vergoeding aan met dit formulier.

Maandbedrag

Als de overstap geregeld is, krijg je een servicebrief. Hierin staat ook je nieuwe termijnbedrag. Als je dit wilt, kun je via 'Mijn Eneco' je termijnbedrag met maximaal 10% verlagen of 200% verhogen. Je oude leverancier stuurt je de eindnota. De energielevering loopt tijdens je overstap gewoon door. Je komt niet zonder energie te zitten. Bekijk hier meer informatie over overstappen.

Alles over dit aanbod

Veelgestelde vragen
 • Wat is het aanbod?

  Alle niet-klanten die over willen stappen naar Eneco EcoStroom® en AardGas 3 jaar kunnen één van onderstaande welkomstcadeaus kiezen:

  • Toon® van Eneco (t.w.v. € 200) + installatie (t.w.v. € 75);
  • Een eenmalige korting van € 100.

  Ontvang nu Toon® + installatie door een erkend Eneco monteur cadeau. Je betaalt alleen nog maandelijks € 4,50 voor het abonnement op Toon. Dit abonnement zorgt ervoor dat je altijd persoonlijk en actueel inzicht hebt op basis van jouw tarieven en contractvorm bij Eneco. Ook houdt het abonnement je Toon up-to-date met de nieuwste functionaliteiten. Om Toon te kunnen gebruiken, dient je huis te voldoen aan een aantal voorwaarden. Op eneco.nl/checkjehuis kun je checken of Toon geschikt is voor jouw huis.

 • Hoe en wanneer kan ik een cadeau kiezen en hoe ontvang ik mijn cadeau?

  Ongeveer gelijk met je contractbevestiging (binnen enkele dagen na je aanmelding) ontvang je per brief een unieke inlogcode voor onze speciale cadeausite waar je een cadeau kunt kiezen.

  Kies je voor Toon, dan nemen wij per e-mail of telefoon contact met je op om een afspraak voor installatie te maken. De monteur neemt Toon mee op de afgesproken datum en installeert deze bij je thuis. Kies je voor de eenmalige korting van € 100? De korting wordt ongeveer vier weken nadat je je cadeaukeuze maakte, gestort op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

 • Ik woon in het buitenland. Kan ik meedoen aan deze actie?

  Mensen die in het buitenland wonen, kunnen niet meedoen aan deze actie. Voorwaarde is, dat je klant van Eneco kunt worden.

 • Ik heb al warmte en kan dus niet voor gas kiezen. Kan ik aan deze actie meedoen?

  De actie met het welkomstcadeau geldt alleen wanneer je voor zowel stroom als gas overstapt naar Eneco met EcoStroom® en AardGas 3 jaar. Je kunt wel voor alleen stroom zonder welkomstcadeau kiezen.

 • Ik heb een vast contract bij mijn leverancier en krijg bij overstap een boete. Wat moet ik doen?

  Met de OverstapService van Eneco regelen wij alles voor je, inclusief het opzeggen van je oude energiecontract. Mocht je vorige energieleverancier je een opzegboete in rekening brengen, dan betalen wij die aan je terug wanneer je kiest voor ons driejarige contract.

  Je kunt een declaratieformulier vinden op eneco.nl/declaratieformulier. Vul het formulier volledig in en stuur het ons toe. Vergeet niet een kopie mee te sturen van de factuur waarop de opzegboete vermeld is en onze referentiecode, zoals vermeld in je contractbevestiging, in te vullen. Het adres staat vermeld op het formulier. Je dient dus eerst zelf uw boete te betalen. Uiteraard wordt je opzegboete vervolgens zo snel mogelijk vergoed. Eneco vergoedt de opzegboete tot een maximum van € 125 per product met een maximum van € 250.

Vragen of liever een ander aanbod?

Eneco Phone

We helpen je graag. Bel

0800 - 0062 (gratis)

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.