Gezocht: avontuurlijk gezin

voor proefrit in zonne-autoStudenten van Solar Team Eindhoven bouwen Stella Lux, een revolutionaire gezinsauto die rijdt op zonne-energie. Hun droom is om zulke zonne-auto’s op de markt te brengen voor iedereen. Eneco gelooft in deze droom en steunt Solar Team Eindhoven op alle mogelijke manieren.

Zijn jullie een avontuurlijk gezin dat het aandurft om het prototype van de zonne-auto uit te proberen? En lijkt het jullie leuk om mee te werken aan de videoreportage die we maken van de testrit?

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Goed om te weten

  • De testrit inclusief filmopname vindt plaats op donderdag 9 maart 2017 in Eindhoven.
  • We zoeken een gezin dat bestaat uit (een) ouder(s) en/of (een) verzorger(s) van minimaal 18 jaar oud met een geldig rijbewijs. Met een of meerdere kinderen van 6 jaar of ouder en woonachtig in Eindhoven of directe omgeving.
  • Tijdens de testdag kunnen maximaal 3 gezinsleden tegelijkertijd meerijden, onder begeleiding van Solar Team Eindhoven.
  • Kijk om meer te weten te komen over Stella Lux, het team en alle bijzondere technologie op solarteameindhoven.nl.
  • Aanmelden kan tot en met maandag 13 februari 2017 via deze pagina. Bekijk hier de actievoorwaarden.
  • Uit alle aanmeldingen kiest Eneco een gezin dat uitgenodigd wordt voor de testrit.

Stella Lux
Stella Lux

Geef je op voor een unieke testrit

Maak met jouw gezin kans om geselecteerd te worden voor een testrit in zonne-auto Stella Lux op 9 maart 2017 in Eindhoven. Meld je hieronder aan en vertel ons wie jullie zijn en waarom jullie graag mee willen doen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk