Slim, schoon en onafhankelijk

Met een onafhankelijk, modern energiesysteem ben je op tijd klaar voor een gasloze toekomst. Ervaar ook de nieuwe luxe van onafhankelijkheid. Maak je huis van nu met een e-home.

Je e-home wordt verwarmd door een warmtepomp en wekt zelf energie op met zonnepanelen. Het moderne, stabiele energiesysteem zorgt altijd voor een aangename temperatuur in huis. Warm in de winter, koel in de zomer. Alles draait op eigen energie.

Waarom een e-home?

  • Loop voorop met het huis van nu: gasvrij, zoveel mogelijk zelf opgewekte energie en 100% CO2-neutraal
  • Een pakket op maat, afhankelijk van jouw wensen en woonsituatie
  • Geen grote investering: vermeerder de waarde van je huis zonder meer te betalen
  • All-inclusive service: van design tot installatie, van onderhoud tot monitoring

Vraag Quick scan aan

Een voorbeeld van een e-home met alle bijbehorende onderdelen: zonnepanelen, warmtepomp, batterij, laadpaal en smart appliances.

Het huis van nu, volgens jouw wensen

Geen huis is hetzelfde. Daarom ontwerpen we samen het plan dat past bij jouw woning, je wensen en je leefgedrag. We selecteren de beste producten die jou energie-onafhankelijk maken, zoals een warmtepomp, zonnepanelen of een thuisbatterij. We installeren de apparaten en zorgen voor de juiste ondersteuning. Het resultaat? Een energiesysteem dat altijd werkt en er super uit ziet.

Een slimme zet

Je hoeft geen grote investering te doen. Je maakt van je huis een e-home voor hetzelfde maandbedrag als je huidige energierekening. Je betaalt een maandelijkse membership fee. Hoe dit werkt? Zie het als een lease-auto. Je wordt geen eigenaar, maar huurt de apparaten. Ondertussen wordt je huis meer waard: je krijgt een hoger energielabel en je huis is helemaal van nu. Bovendien heb je geen last van stijgende energieprijzen.

Man zit op de bank en is op zijn tablet bezig.
Kleine ventilator met groene blaadjes in plaats van rotorbladen

Slim met elektriciteit

Met een e-home ga je van het gas af. Dit  betekent dat je meer elektriciteit gaat verbruiken, om de apparatuur waarmee je je huis verwarmt aan te sturen. Waarschijnlijk red je dit niet met zonne-energie alleen. Eneco zorgt er daarom voor dat alles wat je ernaast nog verbruikt netjes via het elektriciteitsnet wordt geleverd. Dit is niet alleen duurzame, maar ook slim aangestuurde stroom: het water in je warmtepomp wordt verwarmd op het moment dat het hard waait of de zon schijnt en er daarom veel elektriciteit beschikbaar is. Lekker efficiënt, en zo ben je verzekerd van duurzame én voordelige energie.

Eneco en THE FCTR E

Wij werken samen met onze partner THE FCTR E, dé specialist op e-home gebied. Het is hun missie om van iedere woning een e-home te maken. Door deze samenwerking kunnen we samen de energietransitie versnellen. THE FCTR E zorgt met het membership voor de Quick Scan, installatie, service en onderhoud en financiering van je e-home.

Logo THE FECTRE
Gereedschapskist

All-inclusive service

Dankzij je membership heb je nergens omkijken naar. Onderhoud en service is inbegrepen. Het hele jaar door wordt de werking van je energiesysteem gemonitord. Een storing hebben we zo verholpen, 24/7. Is een onderhouds- of schoonmaakbeurt nodig? THE FCTR E zorgt dat het gebeurt. Het zit allemaal standaard in je membership.

Interesse?

Vul het formulier in, dan ontvang je binnen 2 weken per e-mail geheel vrijblijvend een Quick Scan. Vervolgens neemt THE FCTR E telefonisch contact met je op om de Quick Scan te bespreken.

Vraag Quick scan aan