Eneco
WarmteWinner™

Je natgeregende jas drogen op de verwarming of een lekkere warme douche nemen - de cv-ketel maakt dit allemaal mogelijk. Maar je cv-ketel heeft er gas voor nodig. Gas is duur, grijs en raakt op. Tijd voor verandering. Met de Eneco WarmteWinner win je warmte uit de lucht in je woning. Vroeger alleen voor bedrijven. Nu voor iedereen met centrale verwarming. Je bespaart al snel 60% op jouw gasverbruik.

Ik heb interesse

Met de WarmteWinner van Eneco win je je eigen warmte:

 • Recycle zelf de warmte in je huis
 • Bespaar direct tot 60% op gas voor verwarming
 • Simpel geplaatst bij je cv-ketel
 • Met subsidie, dus supersnel terugverdiend
 • Extra inzicht en bedieningsgemak met Toon® van Eneco

Zo werkt de Eneco WarmteWinner®

Subsidie op je WarmteWinner

Schaf jij een WarmteWinner aan? Dan kun jij € 1.000 aan subsidie ontvangen van de overheid. De overheid betaalt dan bijna de helft van jouw WarmteWinner.

Supersnel terugverdiend

De WarmteWinner gebruikt zelf stroom, maar als we dat meetellen, bespaar je bij gemiddeld verbruik tot € 250 per jaar op je energiekosten. Daarmee is je investering met subsidie al supersnel terugverdiend!

Cv-ketel

En er is nog een voordeel: dankzij de WarmteWinner wordt je cv-ketel een stuk minder belast en hoef je deze minder snel te vervangen.

Inschrijven

Wat zijn de kosten?

Verlaag uw energiekosten met de Eneco WarmteWinner

De aanschaf en installatie van de WarmteWinner kost
€ 1.815. De WarmteWinner verwarmt je huis met stroom in plaats van gas. Zo bespaar je op jouw gasverbruik. Het grootste deel van de jaarnota is voor het gasverbruik voor het verwarmen van je huis. Besparen op gasverbruik levert dus direct lekker veel op. Daarnaast spaar je de cv-ketel doordat je deze minder belast. Zo bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar je stelt ook de vervanging van de cv-ketel uit.

Ervaar het gemak van de Warmtewinner

Past de WarmteWinner bij mij?

Het grote voordeel van de WarmteWinner is dat je maar aan één eis hoeft te voldoen: je hebt een cv-ketel.

Check! Ik schrijf me in

Interesse in de WarmteWinner

Ik wil een WarmteWinner

Levering van de WarmteWinner start halverwege 2016. Blijf op de hoogte en ontvang als allereerste een vrijblijvende aanbieding voor uw WarmteWinner.

Ik schrijf mij in

Ik ben installateur

De WarmteWinner werkt samen met ieder merk cv-ketel en is makkelijk en snel te installeren. Schrijf je in en wij houden je op de hoogte!

Ik schrijf mij in

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de WarmteWinner?

  De WarmteWinner is een lucht-water warmtepomp en werkt als een omgekeerde koelkast. Bij een koelkast wordt de warmte naar buiten getrokken om de inhoud te koelen. De WarmteWinner werkt ook op elektriciteit, maar haalt juist de natuurlijke warmte uit de lucht naar binnen om te verwarmen. Zo win je dus zelf warmte uit niets anders dan lucht.

 • Hoeveel kost de WarmteWinner?

  De WarmteWinner kost € 1.815, inclusief transport en installatie.

 • Is mijn huis geschikt voor de WarmteWinner?

  Eigenlijk hoef je maar aan één eis te voldoen: je moet een cv-ketel hebben. Het is natuurlijk wel nodig dat je ook de ruimte hebt om de WarmteWinner (van 57 x 50 x 50 cm) te kunnen ophangen of neerzetten. Maar maak je geen zorgen: voordat de WarmteWinner wordt geïnstalleerd, komt er altijd iemand langs om jouw situatie te bekijken. Zo weet je altijd zeker dat de WarmteWinner bij jou geïnstalleerd kan worden.

 • Hoeveel ga ik besparen met de Eneco WarmteWinner?

  Wij verwachten dat de besparing tot 60% van het gasverbruik voor verwarming van de woning zal zijn, gebaseerd op gemiddeld verbruik*. Je exacte besparing hangt af van bijvoorbeeld de isolatie van je huis, hoeveel je de verwarming aan zet en de weersomstandigheden en de warmtevraag van een huishouden.

 • Vanaf wanneer kan ik de WarmteWinner reserveren?

  Je kunt je nu al inschrijven. Dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft en een goed aanbod van ons ontvangt. Leveringen starten halverwege 2016. Dus wees er snel bij!

 • Ik ben geen klant van Eneco. Kan ik me ook al inschrijven en een WarmteWinner reserveren?

  Ook als je geen klant bent van Eneco kun je de WarmteWinner aanschaffen. Je hoeft hiervoor geen stroom en gas bij Eneco af te nemen.

Heb je nog vragen?

Bel met Duurzaam Advies

0900 – 235 36 32

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur.