Maak kennis met Toon®

Toon is een slimme thermostaat die inzicht geeft in je energieverbruik en je helpt met besparen.

Toon helpt je besparen

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer! Als je de adviezen van Toon opvolgt, bespaar je al snel tot 10% op je energierekening.

Besparen met Toon

Slim huis met Toon

Fibaro slimme stekker
Met een Fibaro slimme stekker en Toon krijg je per apparaat inzicht in het energieverbruik. En bedien je het aangesloten apparaat via de Toon-app.

Philips Hue lampen

Philips Hue lampen
Met Philips Hue lampen en Toon zet je niet alleen je licht aan of uit, maar bepaal je ook de kleur en intensiteit ervan. Van knus tot lekker praktisch.

Zon op Toon
Met Zon op Toon laat Toon je het verbruik én de opwek van je zonnepanelen zien in een overzicht zowel in kWh als euro's.

Slimme rookmelder

Fibaro rookmelder
Met de Fibaro rookmelder en Toon krijg je thuis en op je telefoon een waarschuwing bij rook in huis. Je past dus op je huis, ook als je niet thuis bent.

Haal de toekomst in huis met Toon

Regie over je energie

Met Toon ontdek je jouw piek- en sluipverbruik. En wat het kost. Zo sta je nooit voor verrassingen. Jij houdt de regie over je energie.

Extra service: Toon laat ook actuele weersinformatie zien

Extra service

Toon laat ook actuele weersinformatie zien. Zo weet je of de paraplu mee moet. Een goed begin van de dag!

Automatische updates

Het abonnement op Toon maakt Toon steeds leuker. Hiermee krijg je regelmatig sofware-updates die je voorzien van de nieuwste functies.

Bedien Toon op afstand

Altijd en overal bedien je eenvoudig jouw verwarming via de gratis Toon-app op je tablet en smartphone. Ook bedien je op afstand je apparaten en verlichting in huis simpel door Fibaro slimme stekkers en Philips Hue lampen te koppelen aan Toon. Zet bijvoorbeeld vanaf de bank de verwarming een graadje hoger. Of pas de verlichting aan naar warme en zachte tinten als je de sfeer knusser wil maken.

Meer over de Toon-app

Nu met gratis twee slimme rookmelders

Toon thermostaat Veel zekerheid. Nu met gratis twee slimme rookmelders.

Toon i.c.m. 4 jaar stroom & gas

Gebruikers geven Toon gemiddeld een 7,7

Gebaseerd op meer dan 3000 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl.