Maak kennis met Toon®

Toon is een slimme thermostaat die inzicht geeft in je energieverbruik en je helpt met besparen.

Haal de toekomst in huis met Toon

Weer &
verkeer

Toon laat je zowel actuele weers- als verkeersinformatie zien. Zo weet je of de paraplu mee moet of dat je een lange file tegemoet gaat.

Regie over je energie

Met Toon ontdek je jouw piek- en sluipverbruik. En wat het kost. Zo sta je nooit voor verrassingen. Jij houdt de regie over je energie.

Automatische updates

Het Toon abonnement maakt Toon steeds leuker. Hiermee krijg je regelmatig sofware-updates die je voorzien van de nieuwste functies.

Toon helpt je besparen

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer! Als je de adviezen van Toon opvolgt, bespaar je al snel tot 10% op je energierekening.

Besparen met Toon

Bedien Toon op afstand

Altijd en overal bedien je eenvoudig jouw verwarming via de gratis Toon-app op je tablet en smartphone. Met een paar slimme stekkers en Philips Hue lampen bedien je ook al je apparaten en verlichting op afstand. Zet bijvoorbeeld vanaf de bank de verwarming een graadje hoger. Of pas de verlichting aan naar warme en zachte tinten als je de sfeer knusser wil maken.

Meer over de Toon-app

Een veelgemaakte keuze

Toon + EcoStroom en
AardGas 4 jaar