Verlicht je huis +
energiekosten

Haal Toon® in huis en ontvang tijdelijk een
gratis set Philips Hue lampen t.w.v. € 159,-.

Bekijk actie
Met Toon ben je baas over je huis

Met Toon® ben je baas over
je huis

Toon is een slimme thermostaat die inzicht geeft in je energieverbruik en je helpt met besparen. Koppel eenvoudig producten aan Toon die je een veilig gevoel geven, sfeer creëren of helpen besparen. Zo bedien je met de gratis Toon-app op je smartphone of tablet naast je verwarming ook al je apparaten en licht op afstand. Vast op de snelweg, in de trein of nog op de fiets naar huis? Met Toon en Philips Hue kom je nooit meer thuis in een koud of donker huis.

Zet de sfeer naar je hand met Toon

Neem Toon + gratis slimme verlichting

Gratis set Philips Hue lampen bij Toon

Al honderdduizenden mensen hebben hem aan de muur hangen: Toon. Daarmee ben je in een keer baas over je huis. Je weet met Toon precies hoeveel energie je verbruikt. Per dag, week of maand. Zo bespaar je al snel tot 10% op je energierekening. Echt iedereen kan met dit slimme ding aan de slag. Haal ook Toon in huis en ontvang een gratis set Philips Hue lampen t.w.v. € 159,-. Dit kan ook zonder energiecontract van Eneco.

KIES JE AANBOD

Met Toon steel jij de lichtshow

Van blauw om je beter te concentreren tot warmer licht om heerlijk bij weg te dromen. Kleur, intensiteit en tint: met Toon en Philips Hue lampen zet je de sfeer in huis helemaal naar je hand. Een slim en comfortabel huis is met Toon en Philips Hue voor iedereen binnen handbereik. Onderweg naar huis of lekker aan het relaxen op de bank? Vanaf nu bedien je je verwarming en verlichting op afstand met de gratis Toon-app. Bestel Toon nu met een gratis set Philips Hue lampen.

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt Toon?

  Toon is een slimme thermostaat waarmee je precies ziet hoeveel energie je verbruikt. Per dag, week of maand. Zo krijg je meer inzicht en kan je tot wel 10% besparen op je energierekening. Naast inzicht in je verbruik, kun je ook de temperatuur én de kleur, tint of intensiteit van je licht aanpassen. Zo pas je dus heel gemakkelijk de sfeer aan in je huis. Voor Toon heb je slechts een wifi-verbinding, stroom en/of gasmeter en cv-ketel binnenshuis nodig.

 • Voor wie geldt de actie?

  Dit eenmalige, tijdelijke actieaanbod geldt voor Toon van Eneco met alle beschikbare Ecostroom® of HollandseWind® productvarianten, in combinatie met Aardgas of EcoGas® met een looptijd van 4, 3 en 1 jaar of zonder energiecontract van Eneco.

 • Wat zijn de actievoorwaarden?

  Bekijk de actievoorwaarden die gelden voor deze aanbieding.

 • Wanneer krijg ik de set Philips Hue lampen?

  Je bestelt de gratis set Philips Hue lampen via onze speciale cadeausite. Je logt hierop in met de cadeaucode die je uiterlijk 2 weken na installatie van Toon per brief of e-mail ontvangt.

 • Tot wanneer geldt de actie?

  Het actieaanbod geldt van 07 november tot en met 31 december 2016.