Met Toon® ben je
baas over je huis

Ontvang tot 7 november bij je bestelling
van Toon® één gratis slimme uitbreiding

Bekijk uitbreidingen
Buurman en Buurman ontdekken Toon

Buurman en Buurman ontdekken Toon®

Toon laat je dagelijks zien hoeveel energie je verbruikt en wat het kost. Zo krijg je grip op je energiekosten en bespaar je met gemak tot 10% op je energierekening. 
Via de gratis Toon-app bedien je door het koppelen van slimme stekkers ook nog eens al je apparaten op afstand. Voor het installeren en verkennen van Toon heb je geen techneut nodig. Zelfs Buurman en Buurman zijn helemaal gelukkig met dat slimme ding aan hun muur.

A je Toon!

Een slim huis hebben Buurman en Buurman met Toon zo gepiept. Bekijk het filmpje!

B&B en Toon

Iedereen een slim huis

Aan Toon koppel je eenvoudig slimme uitbreidingen die je dagelijkse leven net iets makkelijker, leuker, veiliger of energiezuiniger maken. Creëer bijvoorbeeld met je smartphone in een handomdraai sfeer in huis met de lampen van Philips Hue. Voorkom sluipverbruik met slimme stekkers. Of krijg met de slimme rookmelder altijd en overal een waarschuwing als er rook in huis is.

Kies je gratis slimme uitbreiding

Bestel Toon en ontvang een slimme stekker, verlichting of rookmelder

Slimme verlichting met Toon

Sfeer met slimme verlichting

Regel je verlichting in huis met de slimme Philips Hue lampen. Creëer alle mogelijke tinten en bedien vanaf nu al je lampen op afstand.

Bestel nu

Slimme stekker en Toon

Inzicht met een slimme stekker

Door een slimme stekker krijg je per apparaat inzicht in het energieverbruik. Al je aangesloten apparaten bedien je eenvoudig via je smartphone.

Bestel nu

Rookmelder en Toon

Altijd een veilig gevoel met Toon

Een slimme rookmelder waarschuwt je thuis en via je smartphone als er rook in huis is. Zo pas je op je huis - zelfs als je niet thuis bent.

Bestel nu

Besparen is nog nooit zo makkelijk geweest

Licht aan-uit-aan-uit, van snikheet tot lekker koel. Je zag net hoe eenvoudig die twee klunzen met Toon besparen op hun energieverbruik. Als het Buurman en Buurman lukt, dan is het bedienen van Toon voor jou een fluitje van een cent! Toon sluit je gemakkelijk aan op allerlei handige en slimme uitbreidingen. Bestel Toon nu inclusief één gratis uitbreiding. Start met besparen!

Veelgestelde vragen

Vind de antwoorden op jouw vragen
 • Hoe kan ik mijn gratis slimme uitbreiding bestellen?

  Je bestelt je gratis uitbreiding via onze speciale cadeausite. Je logt hierop in met de unieke code die je uiterlijk 2 weken na installatie van Toon per brief of e-mail ontvangt.

 • Wie zijn Buurman & Buurman?

  Buurman & Buurman is een Tsjechische poppenanimatieserie over twee onhandige, maar vindingrijke klussers. In elke aflevering klussen beide buurmannen, maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter. Gelukkig weten ze op het einde meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het!") roepen.

 • Voor wie geldt dit aanbod?

  Dit eenmalige, tijdelijke actieaanbod geldt alleen voor consumenten die zich via onze website aanmelden voor Toon van Eneco met alle beschikbare Ecostroom® of HollandseWind® productvarianten, in combinatie met Aardgas of EcoGas® met een looptijd van 4, 3 en 1 jaar of zonder energiecontract van Eneco.

 • Wat zijn de actievoorwaarden en tot wanneer geldt de actieperiode?

  Het actieaanbod geldt van 19 september tot en met 6 november 2016. Bekijk de actievoorwaarden die gelden voor deze aanbieding.

 • Uit welke gratis slimme uitbreidingen kan ik kiezen?

  Bij deze actie krijg je één welkomstcadeau bij Toon in de vorm van een gratis slimme uitbreiding op Toon. Je hebt de keuze uit:

  • Een slimme stekker van Fibaro t.w.v. €64,99
  • Een slimme rookmelder van Fibaro t.w.v. €64,99
  • Slimme verlichting van Philips Hue t.w.v. €159,99