Koppel Toon®
aan slimme apparaten

Toon® en rookmelder

Slimme rookmelder

Iedereen is weleens bang dat er in huis brand uitbreekt. Toon waakt over je veiligheid en ontneemt je zorgen met een slimme rookmelder. Je koppelt je rookmelder aan Toon en op het moment dat er rook in huis ontstaat krijg je automatisch een melding op je smartphone. Ben je op vakantie? Dan stel je een contactpersoon in, die voor jou alarm slaat op het moment dat de rookmelder afgaat. Toon waarschuwt jou ook als de batterijen vervangen moeten worden. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Lees meer over de slimme rookmelder

Phillips Hue en Toon®

Philips Hue lampen

Is het buiten echt Hollands weer? Binnen zet je de sfeer helemaal naar je hand. Van even dimmen tot lekker fel. In een handomdraai creëer je met Toon en Philips Hue verlichting een warm en sfeervol huis. De Philips Hue lampen bedien je ook op afstand met je smartphone of tablet. Haal ook Toon® in huis. En krijg nu een gratis set Philips Hue lampen t.w.v. € 159,-

Lees meer over onze aanbieding

Slimme stekkers en Toon®

Slimme stekkers

Een slim huis is voor iedereen bereikbaar. Bedien met slimme stekkers je verlichting en apparaten op afstand. Van de apparaten die op slimme stekkers aangesloten zijn zie je via de Toon-app op jouw smartphone en tablet direct het energieverbruik. Zo ontdek je gelijk de energieslurpers. Vergeten om de verlichting uit te schakelen voor je de deur achter je dicht sloeg? Met de Toon-app schakel je met één simpele handeling de verlichting uit.

Lees meer over slimme stekkers

Zon op Toon®

Zonnepanelen op Toon

Toon laat je het verbruik en de opwek van je zonnepanelen in één aantrekkelijk overzicht in kWh en euro's zien. Of je nu in de trein zit, vaststaat op de A4 of wacht op een welverdiende Caramel Macchiato in je favoriete koffietent via de Toon-app zie je precies wat je opwekt en verbruikt. Je berekent gemakkelijk het rendement van je zonnepanelen. De stroom die je na gebruik overhoudt, lever je terug aan het net. Je ziet met Toon per uur, dag, week, maand en zelfs per jaar hoe groen jij bezig bent.

Lees meer over Zon op Toon

Toon® bestellen bij Eneco

Haal Toon® nu in huis

  • Neem Toon en ontvang een gratis set Philips Hue lampen;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Bespaar direct tot 10% op je energierekening.

Toon bestellen