Haal alles uit Toon®
met een abonnement

Je ziet met Toon precies hoeveel je voor stroom en/of gas betaalt - en of je meer of minder verbruikt dan ingeschat. Via de gratis Toon-app bedien je door het koppelen van slimme stekkers en lampen aan Toon ook nog eens al je apparaten op afstand. Wel zo makkelijk als je niet thuis bent.

Abonnement op Toon

Toon voor bestaande klanten

Inzicht in je energiekosten en - verbruik, maar ook het op afstand bedienen van Toon maak je mogelijk met het afsluiten van een abonnement van €3,50 per maand. Zonder het maandelijkse abonnement zie je slechts je stroom en/of gasverbruik van die dag en zet je je verwarming hoger of lager. Je energietarieven zijn dan niet gekoppeld aan je energieverbruik. Zo zie je niet hoeveel je in kWh of euro's bespaart en benut je niet alle slimme functies van Toon.

Voordelen van het Toon-abonnement

Bedien Toon met je tablet of smartphone

In één keer ben je Grootmeester van licht en warmte. Met deze slimme thermostaat – en een paar slimme stekkers - kan je van alles op afstand bedienen. Met je smartphone zet jij bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres gewoon de lampen aan en uit. Is het net alsof je thuis bent. Haal nu Toon inclusief gratis installatie (t.wv. €75) in huis.

Meer over Toon

Toon® bestellen bij Eneco

Haal ook Toon in huis

  • Neem Toon en bedien warmte en licht op afstand;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Bespaar direct tot 10% op je energierekening.

Toon bestellen