Met Toon® ben je
baas over je huis

Gratis slimme verlichting bij Toon.
Dit aanbod is tijdelijk verkrijgbaar!

Haal Toon in huis

Maak kennis met Toon®

Met Toon is een slim en comfortabel huis voor iedereen binnen handbereik. Deze slimme thermostaat vertelt je alles over je energieverbruik en hoe je bespaart op je energierekening. Naast inzicht in je verbruik, zet je met Toon en slimme verlichting van Phillips Hue gemakkelijk de sfeer in huis naar je hand. Van knus tot lekker praktisch. Haal net als honderdduizenden anderen Toon in huis. Nu met een gratis set Philips Hue lampen.

Bekijk actie

Toon met slimme uitbreiding

Slim wonen met Toon

Toon is meer dan een gadget. Met deze slimme thermostaat is een slim huis niet langer toekomstmuziek. Toon geeft je een veilig gevoel met een slimme rookmelder, creëert sfeer met Philips Hue lampen en spoort de energieslurpers op met slimme stekkers. Ook zie je als opwekker met Zon op Toon altijd en overal de opbrengst van je zonnepanelen. En het mooie is, Toon kan steeds meer. Geen technicus? Je koppelt hem eenvoudig aan je favoriete uitbreidingen. Daarmee ben je in een keer baas over je huis.

Meer over slim wonen

Creëer sfeer met Philips Hue lampen

Het wordt kouder, eerder donker en de dagen worden korter. Zet onderweg naar huis alvast je verwarming en verlichting aan. Toon en Philips Hue heten je welkom in een sfeervol en aangenaam warm huis. Bestel ook een Toon en krijg een set Philips Hue lampen t.w.v. € 159,- cadeau. Daarmee pas jij thuis het licht aan naar jouw wensen.

BEKIJK AANBOD

Toon thermostaat op afstand

Slimme thermostaat op afstand

Vanaf iedere locatie bedien je eenvoudig jouw verwarming via de Toon-app op je tablet en smartphone. Met een paar slimme stekkers en Philips Hue lampen bedien je ook al je apparaten en verlichting op afstand. Zet bijvoorbeeld vanaf de bank de verwarming een graadje hoger. Of pas de verlichting aan naar zachte en warme tinten als je de sfeer knusser wil maken. Creëer in een handomdraai alle mogelijke tinten met Toon en Philips Hue lampen.

Energie besparen met Toon

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer! Ook vergelijk je eenvoudig je energieverbruik met vrienden. Als je de adviezen van Toon opvolgt, bespaar je al snel tot 10% op je energierekening.

Meer over besparen

Invloed van kleur op je energieverbruik

Bespaar met verlichting

Verhoog je gevoelstemperatuur. Zet kleur slim in en bespaar op je energierekening.

Lees meer

Haal Toon in huis

Neem Toon + gratis slimme verlichting. Dit kan ook zonder energiecontract van Eneco.

Bekijk aanbod

Slim wonen met Toon

Maak je huis slim

Koppel slimme uitbreidingen aan je Toon thermostaat. Daarmee ben je in een keer baas over je huis.

Bekijk uitbreidingen