Met Toon® ben je
baas over je huis

Een slim huis met Toon

Een slim huis is niet langer toekomstmuziek. Via Toon bedien je al je apparaten, verlichting en verwarming. Geen technicus? Ook voor jou is een slim en comfortabel huis binnen handbereik. Je koppelt gemakkelijk slimme apparaten aan Toon en verhoogt direct je wooncomfort.

Koppel bijvoorbeeld de slimme rookmelder aan Toon en je krijgt automatisch een melding op je smartphone als de rookmelder afgaat. Altijd en overal. Ook als de batterijen vervangen moeten worden. Dat is wel zo'n veilig idee.

Meer over een slim huis met Toon

Bedien Toon met je tablet of smartphone

Vanaf iedere locatie bedien je simpel jouw apparaten, verwarming en verlichting via de Toon-app op je tablet of smartphone. Vast op de snelweg, in de trein of nog op de fiets naar huis? Zet alvast de verwarming of verlichting aan. Zo kom je nooit meer thuis in een koud of donker huis.

Toon vertelt je al je energiegeheimen

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Sherlock Holmes is er niets bij. Met Toon spoor je direct de grootste energieslurpers in je huis op.

Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer!

Iedereen is met Toon een bespaargoeroe

Toon is meer dan een gadget. Je bespaart door een gedetailleerd inzicht een hoop kosten. Toon leert je slimmer omgaan met je energie.

Je energieverbruik vergelijk je eenvoudig met vrienden of vergelijkbare huishoudens. Ga met hen een bespaarcompetitie aan en bekijk wie de echte bespaargoeroe is. 

Meer informatie over besparen met Toon

Met een abonnement is Toon op z’n best

Als je Toon aan de muur hangt wil je uiteraard gebruik maken van álle functies op Toon en regelmatig software-updates ontvangen. Voor een vast bedrag van € 3,50 per maand geniet je van alle voordelen op Toon. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Bespaar tot 10% op je energiekosten door het inzicht dat Toon je biedt. Ga met Toon aan de slag en ervaar alle slimme functies.

Meer informatie over het Toon abonnement

Toon zonder energiecontract

Toon vertelt je alles over je energieverbruik. Deze slimme thermostaat haal je nu ook in huis zonder energiecontract van Eneco. Voor €3,50 per maand maak je gebruik van alle slimme functies. Wil je Toon in huis, maar niet vast zitten aan een energiecontract? Bestel Toon voor €275.

Bestel Toon zonder energiecontract

Toon bestellen

  • Ontvang Toon en installatie (t.w.v. € 275) bij een 4-jarig energiecontract;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Bespaar direct tot 10% op je energierekening.

Toon bestellen

Toon® bestellen bij Eneco

Liever telefonisch bestellen?

Bellen

0800-0062 (gratis)

Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur.