Wat moet ik doen?

Geef uw verhuizing door

Geef uw verhuizing bij voorkeur minimaal veertien dagen voordat u de sleutel van uw nieuwe woning krijgt online door. Uw contract van Eneco verhuist dan met u mee.

Wij sturen u meterstandenkaarten

Minimaal 1 dag voor de door u opgegeven datum ontvangt u van ons twee meterstandenkaarten: een voor uw oude en een voor uw nieuwe adres.

Geef de meterstanden door

Neem de meterstanden op en geef deze uiterlijk binnen vijf dagen aan ons door. Dit kan heel makkelijk via internet, telefoon of door het opsturen van de meterstandenkaart.

Wij sturen u een bevestiging

Na ontvangst van deze meterstanden verwerken wij deze. U ontvangt voor uw nieuwe adres een schriftelijke bevestiging van de ingangsdatum van de levering. In deze bevestiging vindt u ook uw nieuwe termijnbedrag. De eindnota van uw oude adres ontvangt u binnen een maand.

Wij herinneren u graag

Geeft u de standen niet volledig of later door, dan wordt noodgedwongen door ons een schatting gemaakt. De geschatte standen zijn bindend en kunnen afwijken van uw werkelijke meterstanden. U kunt daardoor een hoger bedrag moeten betalen. Het is daarom belangrijk dat u de standen zo snel mogelijk en volledig doorgeeft. Daarom is het handig als u uw telefoonnummer en e-mailadres goed door te geven, dan kunnen wij u hieraan herinneren.

Geef uw verhuizing door

Vul bij het doorgeven van een verhuizing uw mobiele nummer of e-mailadres in. Bent u niet op tijd, dan stuurt Eneco u automatisch een herinnering per e-mail of sms. Geef uw verhuizing door via Mijn Eneco.

Mijn Eneco

Eneco Phone

Bellen

0900 - 0201 

(€ 0,45 per gesprek + uw gebruikelijke belkosten), op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. 

De afgelopen week was de wachttijd gemiddeld 3 minuten. Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen over uw termijnbedrag, de jaarnota en het doorgeven van meterstanden.