Opzeggen

Wil je het aanbod van een andere leverancier vergelijken met je huidige tarieven? Wij helpen je graag met een heldere en objectieve prijsvergelijking. Maar er is meer dan een scherpe prijs alleen: 

De Consumentenbond plaatste Eneco in de top 5 van beste energieleveranciers en Greenpeace riep ons uit tot schoonste energieproducent van Nederland.

Overstappen

Denk je erover om over te stappen naar een andere leverancier? Of wilt je het aanbod van een andere leverancier vergelijken met je huidige tarieven bij Eneco? Neem contact op met onze medewerkers en laat het aanbod doorrekenen op basis van je persoonlijke verbruik. Wij helpen je graag met een heldere en objectieve prijsvergelijking gebaseerd op je persoonlijke verbruik. Bel gratis met 0800 - 550 3 550. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur.

Verhuizen

Een nieuwe woning? Dan heb je al genoeg aan je hoofd. Waar je ook naartoe verhuist binnen Nederland, Eneco zorgt dat de verhuizing van je stroom en gas ook soepel verloopt. Met de gratis Eneco VerhuisService wordt alles eenvoudig geregeld.

Geef je verhuizing aan ons door.

  • Als je gaat verhuizen, verhuist Eneco gewoon met je mee.
  • Je profiteert ook in je nieuwe woning van onze service en scherpe prijzen.

Afsluiten

Als je de diensten of producten fysiek wilt laten beëindigen (dus je wilt de meters laten afsluiten maar je blijft woonachtig in of eigenaar van het pand) neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 550 3 550 (gratis). Drie werkdagen na je afmelding kunt je contact opnemen met de netbeheerder om een afspraak te maken voor afsluiting. Als Stedin je netbeheerder is, kunt je van 08.00 uur tot 18.00 uur bellen met 088 - 896 39 63 (gratis, afhankelijk van de telefoonprovider).

Of neem contact op

Eneco Phone

Bellen

0800 - 550 3550

(gratis), op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.