Mijn Eneco app support

De meest gestelde vragen over de Mijn Eneco app. Bekijk ze hieronder om te zien of het antwoord dat u zoekt erbij staat.

Veel gestelde vragen

 • Voor wie is de Mijn Eneco app beschikbaar?

  De app is alleen beschikbaar voor klanten van Eneco. De Mijn Eneco app is op dit moment alleen nog geschikt voor consumenten en MKB klanten met één leveringsadres.

 • Moet ik een Mijn Eneco account hebben om de app te gebruiken?

  Voor het inzien van klantgegevens, nota’s, verbruik en het termijnbedrag moet je inloggen. Hiervoor maak je gebruik van het Mijn Eneco account zoals het op het web ook gebruikt wordt. Voor het doorgeven van meterstanden en het gebruikmaken van contactfuncties hoef je niet in te loggen. Heb je nog geen Mijn Eneco account? Meld je dan hier aan.

 • Kunnen alle Mijn Eneco klanten inloggen?

  Alleen consumenten en MKB klanten met maximaal één account kunnen inloggen op Mijn Eneco in de app.

 • Voor welk type smartphones is de app geschikt?

  De app is gebouwd voor iPhones (het Apple iOS platform) en Android (Google Android platform) toestellen. Hiervoor is gekozen omdat de meeste gebruikers een van deze twee platformen heeft. De app is niet geschikt voor Microsoft toestellen.

 • Voor welke versies van iOS is de app geschikt?

  De app is gebouwd voor besturingssysteem iOS 7 en hoger. Als een gebruiker iOS 6 op zijn telefoon heeft dan kan de app daar wel op werken, maar niet alles ziet er even mooi uit. Voor versies lager dan iOS 6 is de app zeker niet geschikt.

 • Voor welke versies van Android is de app geschikt?

  De app is gebouwd voor besturingssysteem versie 4.0 en hoger. Als een gebruiker versie 2.3 op zijn telefoon heeft dan kan de app daar wel op werken, maar niet alles ziet er even mooi uit. Voor versies lager dan versie 2.3 is de app zeker niet geschikt.

 • Werkt de app ook op een tablet?

  De app is primair gebouwd voor smartphones. Het kan wel op een iPad bekeken worden, maar zal niet op elke tablet even goed op werken.

Of liever samen je vraag oplossen

Eneco Postcard

Stuur een bericht

Stel direct je vraag aan de juiste expert via ons mailformulier. Binnen twee werkdagen ontvang je een bericht van ons.

Vraag stellen

Eneco Phone

Bellen

0900 - 0201 

(€ 0,45 per gesprek + je gebruikelijke belkosten), bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. 

De afgelopen week was de wachttijd gemiddeld 2 minuten. Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen over je termijnbedrag, de jaarnota en het doorgeven van meterstanden.