Koppel Toon®
aan slimme apparaten

Toon® en rookmelder

Slimme rookmelder

Iedereen is weleens bang dat er in huis brand uitbreekt. Toon waakt over je veiligheid en ontneemt je zorgen met een slimme rookmelder. Je koppelt je rookmelder aan Toon en op het moment dat er rook in huis ontstaat krijg je automatisch een melding op je smartphone. Ben je op vakantie? Dan stel je een contactpersoon in, die voor jou alarm slaat op het moment dat de rookmelder afgaat. Toon waarschuwt jou ook als de batterijen vervangen moeten worden. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Lees meer over de slimme rookmelder

Phillips Hue en Toon®

Philips Hue-verlichting

Met de slimme lampen van Philips bepaal je de sfeer in huis. In een handomdraai creëer je een warm en sfeervol interieur. De Philips Hue-verlichting bedien je ook op afstand met je smartphone of tablet. Stel je voor dat je een avondje de bloemetjes buiten zet met je geliefde. Dan wil je bij thuiskomst toch moeiteloos een romantische sfeer creëren in mooie kleurtonen. Heb je geen Philips Hue-verlichting? Geen probleem! Met slimme stekkers zet je ook jouw lampen op afstand aan of uit.

Lees meer over Philips Hue-verlichting

Slimme stekkers en Toon®

Slimme stekkers

Een slim huis is voor iedereen bereikbaar. Bedien met slimme stekkers je verlichting en apparaten op afstand. Van de apparaten die op slimme stekkers aangesloten zijn zie je via de Toon-app op jouw smartphone en tablet direct het energieverbruik. Zo ontdek je gelijk de energieslurpers. Vergeten om de verlichting uit te schakelen voor je de deur achter je dicht sloeg? Met de Toon-app schakel je met één simpele handeling de verlichting uit.

Lees meer over slimme stekkers

Zon op Toon®

Zonnepanelen op Toon

Toon laat je het verbruik en de opwek van je zonnepanelen in één aantrekkelijk overzicht in kWh en euro's zien. Of je nu in de trein zit, vaststaat op de A4 of wacht op een welverdiende Caramel Macchiato in je favoriete koffietent via de Toon-app zie je precies wat je opwekt en verbruikt. Je berekent gemakkelijk het rendement van je zonnepanelen. De stroom die je na gebruik overhoudt, lever je terug aan het net. Je ziet met Toon per uur, dag, week, maand en zelfs per jaar hoe groen jij bezig bent.

Lees meer over Zon op Toon

Met Toon® ben je baas over je huis

In één keer ben je Grootmeester van licht en warmte. Met deze slimme thermostaat – en een paar slimme stekkers - kan je van alles op afstand bedienen. Met je smartphone zet jij bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres gewoon de lampen aan en uit. Is het net alsof je thuis bent. Haal nu Toon inclusief gratis installatie (t.wv. €75) in huis.

Meer over Toon

Toon® bestellen bij Eneco

Haal Toon® nu in huis

  • Neem Toon en ontvang één gratis slimme uitbreiding;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Bespaar direct tot 10% op je energierekening.

Toon bestellen