Energiepakketten die
bij je passen

Energie hebben we allemaal nodig. Maar er valt zoveel te kiezen. Ook dat maken we graag makkelijker voor je. Kies eenvoudig het pakket met de combinatie die het beste bij je past. Zo houd je energie over voor andere dingen.

Bekijk pakketten

Voor iedere situatie het ideale pakket

Wil je alleen groene stroom en gas? De slimme thermostaat Toon® erbij? Of kijk je het liefste nergens meer naar om en zoek je een complete oplossing voor je hele ‘energiehuishouding’. Kies voor gemak en duidelijkheid met het Energiepakket dat bij jou past. Geregeld in een handomdraai. Welk pakket past bij jou?

Goed Geregeld Pakket

Je weet wat je wilt: stroom en gas. Punt.
Je regelt het eenvoudig met dit pakket tegen een vaste aantrekkelijke prijs. En 3 jaar lang geen omkijken naar je energieprijs.

Bekijk het Goed Geregeld Pakket

Slim Geregeld Pakket

Je wilt stroom en gas. Maar ook krijg je met de slimme Toon thermostaat inzicht en controle over je energieverbruik en bedien je verschillende apparaten vanaf één app. Dan is het Slim Geregeld Pakket wat voor jou.

Bekijk het Slim Geregeld Pakket

Compleet Geregeld Pakket

Je wilt stroom en gas. En natuurlijk ook een Toon. Onderhoud van je cv-ketel is inclusief en bij een storing wordt alles snel opgelost. Gegarandeerd warm douchen geeft wel zo’n rustig gevoel, toch? Leun achterover met het Compleet Geregeld  Pakket.

Bekijk het Compleet Geregeld Pakket

Kies het pakket dat bij jou past

[[vm.quickboxOpenOverride]]

Bereken je prijs obv eigen verbruik.
Bereken je energiekosten

Je hebt een ongeldige postcode ingevoerd. Is dit volgens jou niet juist? Neem dan contact op met de Eneco Klantenservice (0800-0062).

Je bent aangesloten op stadsverwarming. Het leveren van gas is op jouw adres niet mogelijk. Je kunt alleen voor stroom kiezen.

Klik hier om alleen stroom te bestellen

Weet je jouw verbruik?
Ja   Nee

Als je meter twee telwerken heeft, dan kun je er voor kiezen dat je voor het verbruik in de daluren het daltarief betaalt. De daluren zijn van 23:00 tot 7:00 uur, in het weekeinde en op feestdagen. In de overige uren betaal je dan het normaaltarief. In delen van Brabant en Limburg beginnen de daluren op werkdagen om 21:00 uur. Dit is afhankelijk van de netbeheerder. Ga naar aansluitingen.nl om te zien wie jouw netbeheerder is.

Je verbruik
kWh
kWh
kWh

Op basis hiervan schat Eneco mijn verbruik aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikEnkelTarief]] kWh en gas op [[model.verbruiksprofiel.Gasverbruik]] m3.

Op basis hiervan schat Eneco mijn verbruik normaaltarief aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikHoogtarief]] kWh, daltarief aan stroom op [[model.verbruiksprofiel.StroomverbruikLaagtarief]] kWh en gas op [[model.verbruiksprofiel.Gasverbruik]] m3.

Mijn teruglevering aan het netwerk is:

Teruglevering onbekend?
Vul dan 1700 kWh in.

Voer teruglevering in
kWh

Uw teruglevering wordt direct verrekend met uw maandelijks kosten voor stroom.

Je maandbedrag is opnieuw berekend.

Je hebt niet alle gegevens correct ingevuld.

Bij Eneco zit je goed

Ruim

1.3 miljoen

klanten gingen je voor

Klanten beoordelen ons met een

7.7 gemiddeld

Bron: klantenvertellen.nl 

Al opgewekt: 1 GigaWatt 

groene stroom = 14 jaar

alle NL mobieltjes opladen

Hulp nodig bij het bestellen?

Bel dan gratis met:

0800 - 0062
op werkdagen van 8.00 tot 20.00