Welkom
partners!

Innoveren doen we samen

De energiewereld verandert snel. Eneco verandert van energieleverancier naar energiepartner. Wij willen tempo maken om de energietransitie te versnellen, met technologie en innovatie als grote aanjagers. Deze twee pijlers hebben daarom een centrale plek binnen de organisatie. Met als doel de vele goede en vernieuwende ideeën binnen en buiten onze organisatie te toetsen, in de praktijk te testen en uiteindelijk op de markt te brengen.

Momenteel investeren wij in deze bedrijven:

Triggi is een online platform dat verschillende apps, devices en services in- en buitenshuis aan elkaar koppelt.

Bekijk website

Slimme aansturing van energieverbruikers wat een aanzienlijke besparing mogelijk maakt.Bekijk website

Via het platform Roamler Tech wordt de installatie van Toon uitgevoerd door gebruikers van de Roamler-app.


Bekijk website

Open platform dat alle gebouwen op een slimme wijze gezonder en energie-efficiënt maakt.Bekijk website

Continu op zoek naar samenwerking

De transitie versnellen kunnen we niet alleen. Eneco is daarom continu op zoek naar samenwerkingen met start-ups, scale-ups of duurzame partners met baanbrekende energieservices op de volgende domeinen: Smart Home, Smart Outdoor, E-Mobility, Smart Buildings en technologie-ontwikkelingen op het vlak van productie en opslag van energie en warmte.

Ondersteuning & advies

We bieden start-ups, scale-ups en partners veel mogelijkheden en gaan verder dan een investering alleen. Denk aan ondersteuning bij en advies over doorontwikkeling en opschaling, klantonderzoek, pilots, marketing en PR-advies. Dit is altijd maatwerk waarbij persoonlijk en betrokken contact centraal staat.

Start-ups en scale-ups hebben vaak veel innovatiekracht, getalenteerde mensen en verfrissende ideeën. Eneco heeft daarentegen veel middelen in huis: kennis, netwerk, kapitaal en 2,1 miljoen klanten. Zo kunnen we elkaar helpen om te groeien.

Samenwerken?

Venturing

Venturing

Naast de vele partnerships die we aangaan, investeren we ook in start-ups en scale-ups. Door jonge bedrijven met veel innovatiekracht te ondersteunen kunnen we de energietransitie samen versnellen. Wij beschikken over kennis, netwerk, kapitaal en een brede klantenkring. De ondernemingen waarin we investeren hebben bevlogenheid, talent en onbegrensde ideeën. Zo versterken we elkaar op de juiste manier.

Maak kennis met onze teamleden

Yme Bosma

Yme Bosma

Ideation & Venturing

LinkedIn

Leonie Baneke

Leonie Baneke

Venturing

LinkedIn

Michel Muurman

Michel Muurmans

Ideation

LinkedIn

Glenn Bijvoets

Glenn Bijvoets

Ideation

LinkedIn

Daphne Postma

Daphne Postma

Legal

LinkedIn

Aart Groenendijk

Aart Groenendijk

Finance

LinkedIn

Wil je met ons samenwerken?

Eneco Phone

Onze ambitie is groot. En dat zoeken we ook in onze partners. Ben jij bezig met een baanbrekende innovatie op één van de thema's waar wij actief in zijn? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Neem contact op