Welkom in de wereld van
E-Mobility

In de nieuwe wereld is alleen plaats voor schone brandstoffen, ook op de weg. Bij Eneco willen we dat E-Mobility straks net zo normaal wordt als duurzame energie. Samen met partners werken we daarom aan het versnellen van de mobiliteitstransitie. Het doel? Ervoor zorgen dat straks iedereen eenvoudig en goedkoop gebruik kan maken van E-Mobility.

Eneco kijkt vooruit

Over een aantal jaar ziet niet alleen de energiemarkt, maar ook de mobiliteitswereld er heel anders uit. Zo rijden er over 10 jaar 1 miljoen elektrische auto’s rond in Nederland. En dat is pas het begin.

De transitie krijgt een grote impact op bijvoorbeeld huishouden en kantoren. Versnelling vraagt daarbij om comfortabele samenhangende energie- en mobiliteitsoplossingen: gegarandeerd duurzame energie in je auto. Slim opladen met je eigen zonnepanelen en precies als het waait. Naadloos aangesloten op jouw mobiliteit met behulp van je smartphone. Maar ook laadoplossingen voor je medewerkers en gasten. Eneco is met haar partners volop bezig met het ontwikkelen van oplossingen die de transities versnellen en duurzaam vervoer stimuleren.

Samenwerking

Deze mobiliteitstransitie kunnen we niet alleen. We werken al samen met partners en klanten als Alphabet, PON (Volkswagen Leasing) en ING. En we zijn continu op zoek naar nieuwe partners en collega’s met wie we de wereld van E-Mobility kunnen versnellen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Onze partners

Het laatste nieuws:

Eneco en Alphabet

Eneco en leasemaatschappij Alphabet voorzien samen duizenden rijders van laadpunten.

Lees meer

Neem contact met ons op

Eneco Phone

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van E-Mobility? Neem dan contact op met Paul Jan Jacobs, Lead Mobility bij Eneco Smart Energy.


Stuur een e-mail