Iedere ondernemer

een Vaste Contactpersoon

  • Is direct bereikbaar (klantenservice tot 21.00 uur!)
  • Kent uw branche
  • Helpt u met al uw vragen over energie

Kies uw branche

Kies branche

Wat kan de Vaste Contactpersoon voor u doen?

De Vaste Contactpersoon is thuis in uw branche. Dat is belangrijk. Want een winkelier stelt immers andere eisen dan een aannemer of een restaurateur. Daarom draaien de Vaste Contactpersonen regelmatig een dagje mee met klanten. Zo doen ze nieuwe inzichten op en kunnen ze de beste adviezen, ondersteuning, service en tips geven. Daarbij werken ze nauw samen met allerlei experts, waaronder de BespaarExpert. Zo’n BespaarExpert kan bijvoorbeeld precies vertellen wat binnen uw bedrijf het besparingspotentieel is, welke investeringen nodig zijn en hoe snel die worden terugverdiend.

Elk bedrijf kan meer met energie!

Uw Vaste Contactpersoon kent uw bedrijf en wijst u graag op interessante voordelen en manieren om slimmer om te gaan met energie. Hier zijn alvast drie tips direct uit de mkb-praktijk. Doe er direct uw voordeel mee.

Stap over op LED-verlichting

Wist u dat u met LED-lampen tot wel 80% kunt besparen op uw verlichting? En dat met een terugverdientijd van slechts 1 à 2 jaar. Vraag uw Vaste Contactpersoon.

Kies uw branche

Optimale pakketkeuze

Uw Vaste Contactpersoon kijkt of uw energiecontract past bij uw bedrijf en wijst u graag op alternatieven. Bijvoorbeeld de MKB Meevaller waarmee u profiteert van prijsdalingen.

naar MKB Meevaller

Meet uw nachtverbruik

Gebruikt u 's nachts bijna net zoveel energie als overdag? Toon®, de slimme thermostaat van Eneco, geeft u real-time inzicht in uw verbruik. Dus ook in uw sluipverbruik.

Kies uw branche

We draaien graag een dagje mee!

Om uw zaak nóg beter te leren kennen

Elk bedrijf kan nog meer uit energie halen door slimmer en innovatiever om te gaan met energie. Om uw zaak nóg beter te leren kennen, draaien we graag een dagje mee! Misschien bij u? Meld u aan door een e-mail te sturen via onderstaande button.Meld u aan

Maak kennis met onze Vaste Contactpersonen

Melody

“Ondernemers helpen in hun energievraagstuk. Daar krijg ik energie van.”

Steven

“Samen kijken waar er kansen liggen voor uw bedrijf, daar help ik graag bij.”

Ellen

“Net dat stapje extra doen om een glimlach op uw gezicht te brengen, daar doe ik het voor.”


Bekijk al onze Vaste Contactpersonen en branches.

Naar Branches

Ook een Vaste Contactpersoon?

Wilt u ook een Vaste Contactpersoon? Neem contact met ons op en één van onze Vaste Contactpersonen stelt zich graag persoonlijk aan u voor.

010 - 890 6988

op werkdagen van 08.00 – 21.00 uur.