Eneco Modelcontract EcoStroom en AardGas

Flexibel contract met een variabele prijs

De energieprijzen op de wereldmarkt wisselen elke dag. Wij passen uw tarief éénmaal per half jaar aan de marktprijs aan. Dit kan lager, gelijk, maar ook een hogere prijs betekenen. U legt uzelf dus niet vast, maar kiest voor flexibiliteit en een contract dat makkelijk op te zeggen is.

Een milieubewuste keuze

U krijgt standaard Eneco EcoStroom®. Dit is 100% groene stroom afkomstig uit duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Dat betekent minder CO2 uitstoot. En dat is goed voor het milieu!

Wat is EcoStroom en Aardgas?

EcoStroom

Eneco kiest bewust voor duurzame in plaats van fossiele opwekking van stroom. U kiest met het Modelcontract voor 100% groene stroom. Opgewekt met de zon, de wind, het water en met biomassa. Allemaal duurzame bronnen die nooit opraken en het milieu niet belasten. En altijd voor een gunstige prijs.

AardGas

Gas ontstaat in diepe aardlagen uit plantenresten. Zowel onder land als onder de zeebodem. Voor gaswinning worden deze aardlagen aangeboord en het gas omhoog gepompt. AardGas via Eneco is gas dat we deels in Nederland uit fossiele bronnen winnen en deels uit het buitenland importeren. 

Kies uw energie

Vul uw persoonlijke situatie in en wij berekenen voor u de prijs 

Ik wil de prijs weten van
op basis van
Mijn postcode is
met huisnummer
Ik woon in een
uit de periode
en woon daar met

Uw adres is aangesloten op het stadsverwarmingnet. Gas is voor u niet noodzakelijk.

Overstappen is zo geregeld

  • Meld u aan voor het Eneco Modelcontract AardGas
  • U zit niet vast aan een contract met vaste looptijd
  • Maximale flexibiliteit voor uw gasproduct

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Bevestiging

U ontvangt direct per e-mail de bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres.

14
Bedenktijd

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw contractbevestiging. Wilt u kosteloos annuleren, dan kan dat door het ‘modelformulier voor annulering’ te gebruiken of via +31 (0)10 890 6981, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Zorgeloos overstappen

Onze gratis OverstapService regelt uw overstap van A tot Z binnen 5 weken. Ontvangt u een opzegboete van uw oude energieleverancier? Eneco vergoedt deze boete tot € 125 per energieproduct (maximaal € 250 /klant) bij afsluiting van een energiecontract van drie jaar of langer. Vraag de vergoeding aan met dit formulier.

Energielevering

U komt nooit zonder levering van energie te zitten. Deze loopt tijdens de overstap gewoon door.