Welkom,
partners!

Innoveren kunnen we niet alleen

De energiewereld verandert snel. Eneco verandert van energieleverancier naar energiepartner. Wij willen tempo maken om de energietransitie te versnellen, met technologie en innovatie als grote aanjagers. Deze twee pijlers hebben daarom een centrale plek binnen de organisatie. Met als doel de vele goede en vernieuwende ideeën binnen en buiten onze organisatie te toetsen, in de praktijk te testen en uiteindelijk op de markt te brengen.

Continu op zoek naar samenwerking

De transitie versnellen kunnen we niet alleen. Eneco is daarom continu op zoek naar samenwerkingen met start-ups, scale-ups of duurzame partners met baanbrekende energieservices op de volgende thema’s: smart home, mobility, smart buildings, flex, solar & storage, smart outdoor, one planet heating, communities en technologie-ontwikkelingen op het vlak van productie en opslag van energie en warmte.

Ondersteuning & advies

We bieden start-ups, scale-ups en partners veel mogelijkheden en gaan verder dan een investering alleen. Denk aan ondersteuning bij en advies over doorontwikkeling en opschaling, klantonderzoek, pilots, marketing en PR-advies. Dit is altijd maatwerk waarbij persoonlijk en betrokken contact centraal staat.

Samenwerken?

Momenteel investeren wij in deze bedrijven:

Ontwikkelaars en producenten van Toon. Zij werken continu aan de doorontwikkeling van deze slimme thermostaat.

Bekijk website

Optimaliseert de inkoopmomenten van elektriciteit en biedt daardoor een aanzienlijke besparing voor hun klanten.

Bekijk website

Biedt oplossingen voor conventionele, statisch gedimde en dynamische straatverlichting.


Bekijk website

Via het platform Roamler Tech wordt de installatie van Toon uitgevoerd door gebruikers van de Roamler-app.

Bekijk website

Softwarebedrijf Simaxx heeft een platform ontwikkeld dat gebouweigenaren inzicht geeft in de prestaties van hun gebouw.

Bekijk website

Eneco en partners

Samen met start-ups en andere duurzame partners kunnen wij de energietransitie versnellen. Start-ups hebben vaak veel innovatiekracht, getalenteerde mensen en verfrissende ideeën. Eneco heeft daarentegen veel middelen in huis: kennis, netwerk, kapitaal en 2,1 miljoen klanten. Zo kunnen we elkaar helpen om te groeien.

Zijn wij een match?

Onze ambitie is groot. En dat zoeken we ook in onze partners. Zie jij mogelijkheden? Vul dan het aanmeldformulier in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en wij nemen binnen enkele weken contact met je op.

Meld je aan!

Wil je met ons samenwerken?

Eneco Phone

Neem contact met ons op

Ben jij een start-up, scale-up of een andere potentiele duurzame partner? En ben jij bezig met een baanbrekende innovatie in de energiewereld? Check dan aan welke voorwaarden je moet voldoen en meld je aan.

Samenwerken?