Smart Home

Welkom in de wereld van Smart Home

Eneco werkt aan een duurzame toekomst voor iedereen. Samen met onze partners bouwen we aan het slimmer maken van woningen om het wooncomfort te verhogen en het energieverbruik te verlagen. Toon staat hierin als platform centraal. Deze slimme thermostaat hangt inmiddels bij 300.000 huishoudens aan de muur. En we staan niet stil. Toon wordt continu doorontwikkeld met slimme oplossingen voor inzicht, energiebesparing en comfort in de persoonlijke woonomgeving.

Smart Home domeinen

Het Smart Home team werkt vanuit het hoofdkantoor van Quby in Amsterdam. Hier worden continu nieuwe services en producten ontwikkeld, met Toon als uitgangspunt. Momenteel wordt bijvoorbeeld gewerkt aan veiligheid, luchtkwaliteit, assisted living en boiler management.

Toon API

Toon heeft een open API beschikbaar voor partijen zoals corporates, start-ups en individuele ontwikkelaars om allerlei soorten producten, services en applicaties te ontwikkelen. In deze snel groeiende community kun je het leven slimmer maken voor meer dan 300.000 huishoudens in Nederland. Meer weten? Ga naar toonapi.com.

Onze Smart-Home partners:

Neem contact met ons op

Eneco Phone

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van Smart Home? Neem dan contact met ons op.


Stuur een e-mail