Elektrisch vervoer

Welkom in de wereld van
elektrisch vervoer

In de nieuwe wereld is geen plaats voor fossiele brandstoffen, ook niet op de weg. Bij Eneco willen we dat elektrisch vervoer straks net zo normaal wordt als duurzame energie. Samen met partners werken we daarom aan het versnellen van de mobiliteitstransitie. Het doel? Ervoor zorgen dat straks iedereen eenvoudig en goedkoop gebruik kan maken van elektrisch vervoer.

Eneco kijkt vooruit

Over een aantal jaar ziet niet alleen de energiemarkt, maar ook de mobiliteitswereld er heel anders uit. Zo rijden er over 10 jaar 1 miljoen elektrische auto’s rond in Nederland. En dat is pas het begin.

De transitie krijgt een grote impact op de energiehuishouding, thuis en op kantoor. Geïntegreerde energie- en mobiliteitsoplossingen zijn het logische gevolg daarvan. Van de auto zelf, lokale opslag via een batterij tot aan het slim opladen ervan en de koppeling aan je smart home. Eneco is met haar partners volop bezig met het ontwikkelen van oplossingen die de transitie versnellen en duurzaam vervoer stimuleren.

Samenwerking

Deze mobiliteitstransitie kunnen we niet alleen. We werken al samen met partners en klanten als Alfabet, BMW, PON (Volkswagen Leasing), Hyundai, Coca Cola en ING. En we zijn continu op zoek naar nieuwe partners en collega’s met wie we de wereld van elektrisch vervoer kunnen versnellen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op


Onze partners

Het laatste nieuws:

Eneco en Alphabet

Eneco en leasemaatschappij Alphabet voorzien samen duizenden rijders van laadpunten.

Lees meer

Neem contact met ons op

Eneco Phone

Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking met Eneco op het gebied van elektrisch vervoer? Neem dan contact op met Paul Jan Jacobs, Lead Mobility bij Eneco Innovation & Ventures.


Stuur een e-mail