Verdienen door inzicht in uw energieverbruik

Inzicht verkrijgen in uw huidige situatie is een goede start om uw organisatie duurzamer met energie te laten omgaan. Zeker omdat sommige processen zich moeilijk laten verduurzamen, en doelstellingen moeten aansluiten bij de omvang van uw organisatie. 

gebouwmanager

Eneco Gebouwmanager

De Eneco Gebouwmanager geeft u op elk gewenst moment inzicht in het energieverbruik, comfortniveau en de prestaties van uw gebouwinstallaties. Via één overzichtelijk dashboard ziet u hoe uw installaties functioneren en kunt u desgewenst inzoomen op storingen. Gemeten data zoals ruimtetemperatuur, CO2-concentratie en luchtvochtigheid wordt vertaald naar een comfortniveau en genereert meldingen als dit niveau terugloopt of installatiecomponenten niet goed worden aangestuurd.  Aan de hand van verkregen data en inzichten geven onze energieadviseurs advies om het energieverbruik te reduceren, het comfort te verhogen en de levensduur van de installaties te verlengen.

Meer over de Gebouwmanager


Eneco Energiemanager

De Eneco Energiemanager Expert geeft online inzicht in het energieverbruik en bespaartips. Daarmee kunt u snel zien waar mogelijkheden liggen om te besparen op energie en kosten. Door de verschillende rapportagemogelijkheden wordt alle informatie snel en overzichtelijk bij u aangeleverd. Geen tijdrovend uitzoekwerk meer en altijd grip op uw verbruik voor zowel kleinverbruik- als grootverbruik- en warmteaansluitingen. Het verkregen inzicht is bovendien een prima basis om daarmee energie en kosten te besparen. Eerst liever uitproberen? Vraag dan een demo van de Energiemanager aan. 

Meer over de Energiemanager


Bespaarexperts bieden:

  • Overzicht van uw bespaarpotentie, uw investering en uw terugverdientijd
  • Onafhankelijk en vrijblijvend advies afgestemd op uw situatie
  • Begeleiding bij het uitvoeren van maatregelen, zoals het opvragen van scherpe offertes

Meer over bespaarexpert

CO2-calculator

Met de Eneco CO2-calculator is de huidige klimaatvoetdruk van uw organisatie vast te stellen en worden toekomstige verbeteringen meetbaar.  

Eneco CO2-calculator


Of liever samen uw vraag oplossen

Contact met Eneco Zakelijk

Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen over o.a. energieoplossingen, duurzaam ondernemen, energiebesparing, subsidie en zonnepanelen.

Bel 010-890 6988
op werkdagen van 08.00 - 21.00 uur.

OF STUUR EEN BERICHT