Eneco nieuws

Eneco wil alleen nog maar energie leveren uit duurzame bronnen. Daarom zoeken we continu naar verbeteringen in de opwekking en levering van groene energie. En daarmee halen we regelmatig het nieuws.

Samen voor schone energie en natuurbescherming

Eneco en het Wereld Natuur Fonds (WNF) bundelen de krachten. We zien een gezamenlijke urgentie om onze energievoorziening te verduurzamen. Fossiele energiebronnen - zoals aardolie, aardgas en steenkool - raken namelijk op. Daarnaast is de CO2-uitstoot die bij deze energieproductie vrijkomt een belangrijke oorzaak van de klimaatverandering. De aarde warmt hierdoor op en dat is een bedreiging voor mens en natuur.

Daarom gaan we samen voor duurzame energie: schone energie, die niet opraakt en niet vervuilt. Zo zorgen we samen dat er altijd energie is en beschermen we de natuur door klimaatverandering tegen te gaan

Lees meer

Door warme winter bespaart u ruim 70 euro op uw gasverbruik

De meteorologische winter is geëindigd. De wintermaanden december, januari en februari verliepen uitzonderlijk zacht. En dat is goed voor uw portmonnee. Onze klanten hebben deze winter zo’n 15% minder gas verbruikt. Hiermee spaart u gemiddeld zo’n 73 euro op uw gasrekening over deze 3 maanden uit.

Lees meer

Eerste ‘postcoderoos’ van start met plaatsing 136 zonnepanelen

Op 12 maart ontving Willemien Tak uit Woerden het certificaat van haar 25 zonnepanelen uit handen van wethouder Bob Duindam. De panelen liggen op het dak op van het Batensteinbad , dat eigendom is van de gemeente Woerden. Op 10 en 11 maart zijn hier 136 zonnepanelen geplaatst, waarvan er al 70 verkocht zijn. In totaal is er plek voor 200 panelen. Het gaat om een samenwerkingsproject van Eneco en de lokale coöperatie Solar Green Point Batensteinbad Woerden.

Lees meer

Of neem contact op

Eneco Phone

Bellen

0900 - 0201

(€ 0,45 per gesprek + uw telefoonkosten), op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur.