Met Toon®
ben je baas
over je huis

Met Toon ben je baas over je huis.
Want met deze thermostaat  –en een paar slimme stekkers - bedien je alles op afstand.
Met je smartphone zet jij bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres gewoon de lampen aan en uit.

Een slim huis met Toon

Een slim huis is niet langer toekomstmuziek. Via Toon bedien je al je apparaten, verlichting en verwarming. Geen technicus? Ook voor jou is een slim en comfortabel huis binnen handbereik. Je koppelt gemakkelijk slimme apparaten aan Toon en verhoogt direct je wooncomfort.

Koppel bijvoorbeeld de slimme rookmelder aan Toon en je krijgt automatisch een melding op je smartphone als de rookmelder afgaat. Altijd en overal. Ook als de batterijen vervangen moeten worden. Dat is wel zo'n veilig idee.

Meer over een slim huis met Toon

Bedien Toon met je tablet of smartphone

Vanaf iedere locatie bedien je simpel jouw apparaten, verwarming en verlichting via de Toon-app op je tablet of smartphone. Vast op de snelweg, in de trein of nog op de fiets naar huis? Zet alvast de verwarming of verlichting aan. Zo kom je nooit meer thuis in een koud of donker huis.

Toon vertelt je al je energiegeheimen

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Sherlock Holmes is er niets bij. Met Toon spoor je direct de grootste energieslurpers in je huis op.

Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer!

Iedereen is met Toon een bespaargoeroe

Toon is meer dan een gadget. Je bespaart door een gedetailleerd inzicht een hoop kosten. Toon leert je slimmer omgaan met je energie.

Je energieverbruik vergelijk je eenvoudig met vrienden of vergelijkbare huishoudens. Ga met hen een bespaarcompetitie aan en bekijk wie de echte bespaargoeroe is. 

Meer informatie over besparen met Toon

Met een abonnement is Toon op z’n best

Als je Toon aan de muur hangt wil je uiteraard gebruik maken van álle functies op Toon en regelmatig software-updates ontvangen. Voor een vast bedrag van € 3,50 per maand geniet je van alle voordelen op Toon. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Bespaar tot 10% op je energiekosten door het inzicht dat Toon je biedt. Ga met Toon aan de slag en ervaar alle slimme functies.

Meer informatie over het Toon abonnement

Toon zonder energiecontract

Toon vertelt je alles over je energieverbruik. Deze slimme thermostaat haal je nu ook in huis zonder energiecontract van Eneco. Voor €3,50 per maand maak je gebruik van alle slimme functies. Wil je Toon in huis, maar niet vast zitten aan een energiecontract? Bestel Toon voor €275.

Bestel Toon zonder energiecontract

Toon® bestellen bij Eneco

Haal Toon® nu in huis

  • Neem Toon en ontvang één gratis slimme uitbreiding;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Bespaar direct tot 10% op je energierekening.

Toon bestellen

Voor alle opwekkers

Je weet met Toon precies wat een lekker zonnetje je oplevert. Zon op Toon geeft je altijd en overal inzicht in wat je opwekt en verbruikt. Je ziet als klant van Eneco je opwek en verbruik zowel in kWh als euro's.

Meer over Zon op Toon

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op

E-mail

Stel direct je vraag aan de juiste expert via ons mailformulier. Binnen twee werkdagen ontvang je een bericht van ons.

14
Bellen

Hulp nodig bij het beantwoorden van een vraag? Neem dan op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur contact met ons op. Je bereikt ons op het telefoonnummer: 0800-0062 (gratis)

Forum

Vind het antwoord op je vraag op ons forum.

Social media

Eneco is via Twitter en Facebook bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.