Toon Slimme Stekkers Inzicht per apparaat en nóg meer gebruiksgemak

U heeft inzicht in uw totaalverbruik, maar wat kost uw verlichting of waterkoker eigenlijk? Hiervoor introduceren we Toon® Slimme Stekkers. De Slimme Stekkers bieden inzicht in uw energieverbruik én kosten per apparaat.

De LED-ring geeft aan hoeveel stroom er verbruikt wordt. Stijgt uw verbruik, dan verandert de kleur. Bij een overschrijding van de maximale belasting (2,5 kW) gaat het licht knipperen.

Op afstand apparaten bedienen

U kunt uw aangesloten apparaten zelfs op afstand aanzetten en uitschakelen. Ook een hele groep: met de tablet app doet u bijvoorbeeld alle verlichting in de huiskamer aan.

Bestel nu voor € 54,99,-

Winkelwaarde € 64,99,-

Naar de Eneco webshop

Toon® zet uw verbruik in perspectiefVergelijken met
anderen

Toon® legt uw energieverbruik naast dat van een vergelijkbaar huishouden. Op die manier weet u precies hoe anderen omgaan met hun energie en waar u nog eventueel nog winst kunt behalen.

Vergelijken met andere huishoudens

Bekijk hoeveel u verbruikt ten opzichte van andere Eneco-klanten en ontdek waar voor u nog winst te behalen valt.

Vergelijken met vrienden

U kunt met Toon uw vrienden uitnodigen om onderling het verbruik te vergelijken. Ga met elkaar de uitdaging aan en ontdek wie het slimst met z’n energie omgaat.

Toon® met Philips Hue Overal uw persoonlijke verlichting bedienen

Toon-device en philips hue componenten Toon-device en philips hue componenten Bedien je lampen

Bedien Philips Hue
met Toon

Dankzij Toon is de persoonlijke verlichting in uw woning met één druk op de knop geregeld. Dat kan via Toon aan de muur, de centrale plek in de huiskamer. Bedienen op afstand kan ook via de handige Toon-apps.

Aanbod voor
Toon-gebruikers

Snel van start met Hue? Dat kan! Toon-gebruikers krijgen een Hue Lux lamp t.w.v. € 29,95 cadeau bij de aanschaf van een Hue Starterspakket.

Naar de Eneco webshop

Kom alles te weten
over Toon®