Met Toon® ben je
baas over je huis

Ontvang tijdelijk één gratis slimme
uitbreiding bij je bestelling van Toon.

B&B kijken naar Toon

Maak kennis met Toon®

Toon is de slimme thermostaat die je inzicht geeft in je energieverbruik en helpt besparen op je energiekosten. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig en bespaar je tot 10% op je energierekening. Via de gratis Toon-app bedien je ook nog eens al je apparaten op afstand. En het mooie is, Toon heeft een strak design en is eenvoudig in gebruik. Bekijk hoe ook Buurman & Buurman ontdekken hoe simpel besparen op hun energieverbruik is met Toon.

Lees meer

Een slim huis met Toon

Een slim huis is niet langer toekomstmuziek. Via Toon bedien je al je apparaten, verlichting en verwarming. Geen technicus? Ook voor jou is een slim en comfortabel huis binnen handbereik. Je koppelt gemakkelijk slimme apparaten aan Toon en verhoogt direct je wooncomfort.

Koppel bijvoorbeeld de slimme rookmelder aan Toon en je krijgt automatisch een melding op je smartphone als de rookmelder afgaat. Altijd en overal. Ook als de batterijen vervangen moeten worden. Dat is wel zo'n veilig idee.

Meer over een slim huis met Toon

Ontvang een gratis slimme uitbreiding

  • Tijdelijk een gratis uitbreiding bij je bestelling van Toon;
  • Bestel Toon ook zonder energiecontract van Eneco;
  • Ontvang Toon en installatie bij een 4-jarig energiecontract.

Bestel nu

Toon vertelt je al je energiegeheimen

Je energieverbruik terugdringen is met Toon een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je hoeveel stroom en gas je verbruikt in euro’s. Sherlock Holmes is er niets bij. Met Toon spoor je direct de grootste energieslurpers in je huis op.

Verbruik je meer of minder dan ingeschat? Dan krijg je van Toon een waarschuwing. Zo heb jij alle touwtjes in handen en is je jaarnota geen verrassing meer!

Iedereen is met Toon een bespaargoeroe

Toon is meer dan een gadget. Je bespaart door een gedetailleerd inzicht een hoop kosten. Toon leert je slimmer omgaan met je energie.

Je energieverbruik vergelijk je eenvoudig met vrienden of vergelijkbare huishoudens. Ga met hen een bespaarcompetitie aan en bekijk wie de echte bespaargoeroe is. 

Meer informatie over besparen met Toon

Met een abonnement is Toon op z’n best

Als je Toon aan de muur hangt wil je uiteraard gebruik maken van álle functies op Toon en regelmatig software-updates ontvangen. Voor een vast bedrag van € 3,50 per maand geniet je van alle voordelen op Toon. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Bespaar tot 10% op je energiekosten door het inzicht dat Toon je biedt. Ga met Toon aan de slag en ervaar alle slimme functies.

Meer informatie over het Toon abonnement

Bedien Toon met je tablet of smartphone

Vanaf iedere locatie bedien je simpel jouw apparaten, verwarming en verlichting via de Toon-app op je tablet of smartphone. Vast op de snelweg, in de trein of nog op de fiets naar huis? Zet alvast de verwarming of verlichting aan. Zo kom je nooit meer thuis in een koud of donker huis.

Liever telefonisch bestellen?

Bellen

0800-0062 (gratis)

Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur.