Welkom op het WereldUitje

U bent uitgenodigd voor het WereldUitje van Eneco in Diergaarde Blijdorp. Samen met familie en/of vrienden.

Bestel uw toegangskaarten

WereldUitje van Eneco

Het keerpunt is bereikt. Elke dag wordt ons land een stukje beter, schoner, leuker en leefbaarder. Daarom zeggen we bij Eneco: welkom in de nieuwe wereld. Hoog tijd om u als trouwe klant te bedanken voor uw belangrijke bijdrage daarin. We nodigen u daarom graag uit voor een gratis dagje Diergaarde Blijdorp.

Apen, olifanten, tijgers en WarmteWinners, u komt ze allemaal tegen. Op deze dag bekijkt u namelijk ook de nieuwste innovaties en slimme toepassingen van dichtbij (ze bijten niet). Een dagje Diergaarde Blijdorp plus de nieuwe wereld, dat is echt een WereldUitje. Komt u ook?

Beleef het samen

Er is van alles te beleven op ons WereldUitje. Van leuke spelletjes voor de kinderen tot interessante activiteiten voor volwassenen.

Op weg

Parkeren kan druk zijn bij Diergaarde Blijdorp. Neem daarom het openbaar vervoer. Reist u met NS? Dan profiteert u van 40% korting op uw treinkaartje, retour vanuit ieder station in Nederland naar Diergaarde Blijdorp!

*U ontvangt een link bij uw toegangskaart.

Langer open!

U bent vanaf 15:00 uur van harte welkom in Diergaarde Blijdorp. En speciaal voor u als Eneco-klant is de dierentuin tot 22.00 uur open. Zo kunt u op uw gemak de hele dierentuin ontdekken.

Meer weten?