Tesla Powerwall

Klaar voor de toekomst

Bestel als een van de eersten de revolutionaire thuisbatterij
van Tesla. Dé volgende stap naar uw smart home.

Direct reserveren

De drie grootste voordelen

De thuisbatterij van de toekomst

Klik op de afbeelding voor vergroting

Bekijk hoe eenvoudig Tesla Powerwall werkt. De revolutionaire thuisbatterij is leverbaar via Eneco. Laat je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Haal nog meer uit je zonnepanelen

Heb je zonnepanelen? Dan is de kans groot dat je vooral ’s ochtends en ’s avonds energie verbruikt, terwijl je juist overdag het meeste energie opwekt. Tesla Powerwall slaat je zonne-energie op, zodat je deze kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Zo ga je efficiënt én duurzaam met je energie om.

Houd mij op de hoogte

Specificaties

Tesla Powerwall is volledig geautomatiseerd, wordt bij je thuis geïnstalleerd en vraagt geen onderhoud. Zo maakt Tesla Powerwall de weg vrij voor de wereld die we bij Eneco voor ogen hebben.

 • Een aan de wand gemonteerde oplaadbare lithium-ion batterij met vloeistofkoeling
 • Daily Powerwall voor dagelijks gebruik en back-up toepassingen
 • Geschikt voor installatie binnen en buiten
 • 10 jaar garantie

Lees meer technische details op de site van Tesla

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het?

  In deze infographic zie je precies hoe Powerwall bij jou in huis werkt. In de meest gangbare situatie zijn uw zonnepanelen aangesloten op een omvormer. Powerwall is ook aangesloten op deze omvormer. De omvormer bepaalt of opgewekte stroom naar de batterij stroomt of naar het stroomnet in huis. Zodra er minder stroom wordt opgewekt dan er in huis verbruikt wordt, zorgt de omvormer dat er naast zonnestroom, ook batterijstroom geleverd wordt.

 • Wat is de totaalprijs van de Tesla Powerwall?

  De totaalprijs voor een werkend Tesla Powerwall systeem ligt tussen de 6095 euro en 6795 euro. Hiervoor krijgt u een Powerwall inclusief installatie, een Storedge (zorgt voor communicatie tussen de omvormer en de Powerwall) en aanverwante apparatuur.

 • Waarom zou ik Tesla Powerwall aanschaffen, ik kan toch salderen?

  Thuisbatterijen worden in toenemende mate populair. Dit komt mede doordat het kabinet het ‘salderen’ op de agenda heeft staan om de regels rondom salderen te wijzigen. Eneco voorziet in de toekomst een belangrijke rol voor lokale energieopslag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur