Zo werkt Eneco CrowdNett

Gebruik je thuisbatterij
voor een schoner Nederland

De Tesla Powerwall is dé thuisbatterij. Je slaat er je opgewekte zonne-energie mee op en gebruikt die wanneer jij wilt. Ook ’s avonds als de zon even niet schijnt. Maar er kan meer met de Powerwall. Werken we als batterijbezitters samen dan kunnen we zelfs helpen het landelijke elektriciteitsnetwerk in balans houden. Elektriciteitsnetwerken kampen met fluctuaties die opgevangen moeten worden om in balans te blijven. Soms moet er energie af, soms is er juist extra nodig. Voor het balanceren zijn we nu afhankelijk van vervuilende kolencentrales. Nog wel. Want door een gedeelte van jouw Tesla Powerwall te delen, help jij het net in balans te houden. En dringen we de CO2-uitstoot terug. Dat doen we met Eneco CrowdNett.

Innovators zoals jij maken het mogelijk

Voor het balanceren van het net zijn we nu afhankelijk van vervuilende kolencentrales. Nog wel. Want door zo'n 30% capaciteit van jouw Tesla Powerwall te delen, help jij het net in balans te houden. Samen met alle andere pioniers met een Powerwall bundelen we de krachten in Eneco CrowdNett. Zo leveren wij met elkaar de noodzakelijke power aan het net.

Doe je mee? Schrijf je nu in, koop straks als één van de eersten een Powerwall en sluit je aan op Eneco CrowdNett.

Met je zonnepanelen én een Tesla Powerwall in Eneco CrowdNett dringen we kolencentrales terug.

Veelgestelde vragen

  • Waarom is Eneco op zoek naar pioniers voor Eneco CrowdNett?

    Eneco is op zoek naar mensen die geloven dat nieuwe technologie echt een verschil gaat maken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent de eerste in Nederland die gebruik gaat maken van deze technologie. Voor ons is dit ook nieuw en het product zal steeds meer worden verbeterd. Samen met jou willen wij het product verder ontwikkelen zodat het optimaal wordt ingezet voor heel Nederland en misschien wel heel Europa. Wij leren graag van jouw ervaringen om zo een uniek CrowdNett-product te creëren.

  • Wat kost de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

    Schrijf je in om straks als één van de eersten in Nederland de innovatieve Tesla Powerwall in huis te halen. De Tesla Powerwall 1 (uitverkocht) met Eneco CrowdNett kost met een unieke korting € 5.450 inclusief btw en omdat je de btw mag terugvorderen bij de belastingdienst betaal je slechts € 4.500. Voor de Tesla Powerwall 2 betaal je € 9.075 inclusief btw en € 7.500 zonder btw. Hiermee help je het openbare elektriciteitsnetwerk op een duurzame manier in balans te houden verdien je ook nog eens per jaar € 450 voor de Tesla Powerwall 1 en € 650 voor de Powerwall 2, zolang je stroomklant bent van Eneco. Lees voor meer uitleg de actievoorwaarden.

  • Kan ik mijn btw terugvorderen van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

    Ja, je kunt de btw terugvorderen die je betaalt bij aanschaf van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett. Je moet je wel als BTW ondernemer aanmelden bij de belastingdienst, net als bij de aanschaf van zonnepanelen gebruikelijk is. Vraag onze adviseurs naar meer informatie hierover. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur