De Tesla Powerwall

Exclusief voor Eneco CrowdNett-deelnemers

✔ Investeer in een Tesla Powerwall
✔ Vanaf € 4.500 (excl. btw) en € 450 vergoeding per jaar

Slim investeren in een Tesla Powerwall
via Eneco CrowdNett

Doe mee en profiteer van een flinke korting én btw teruggave. De Tesla Powerwall 1 uitverkocht) kost € 5.445 inclusief btw en € 4.500 zonder btw. Voor de Tesla Powerwall 2 betaal je € 9.075 inclusief btw en € 7.500 zonder btw (vanaf april 2017 beschikbaar). Maar juist omdat jij je aansluit bij Eneco Crowdnett kun je je aanmelden als BTW ondernemer en aanspraak maken op de kleine ondernemersregeling en de btw eenvoudig terugvorderen.

Ook voor mensen die hun zonnepanelen hebben gekocht en hun btw al hebben teruggevorderd zijn er mogelijkheden. Daardoor betaal je nog maar € 4.500 voor de Powerwall 1 (Retailprijs € 6.695, inclusief btw) en € 7.500 voor de Powerwall 2. Je ontvangt hiervoor de Powerwall inclusief installatie en hardware. Zoals een extra SolarEdge omvormer, een StorEdge interface, de CrowdNett Controller en Socomec kWh meter(s) (eventueel meerwerk is nog niet opgenomen in deze prijs).

Vijf jaar lang een CrowdNett-vergoeding

Als je meedoet met Eneco CrowdNett deel je 30% van je Powerwall om het landelijke elektriciteitsnetwerk in balans te houden. Daar betalen we je een jaarlijkse vergoeding voor van € 450 (incl. btw) bij de Powerwall 1 en € 650 (incl. btw) bij de Powerwall 2. We sluiten een overeenkomst met je voor 5 jaar. In die periode moet je klant zijn van Eneco voor stroom. Je mag zelf kiezen wat voor stroomcontract je afsluit. Na 5 jaar bieden we je nieuwe verlenging aan. Op dat moment is aan jou de keuze of je de Powerwall helemaal voor je zelf gaat gebruiken of aangesloten blijft op CrowdNett.

Lees de actievoorwaarden

Veelgestelde vragen

  • Waarom is Eneco op zoek naar pioniers voor Eneco CrowdNett?

    Eneco is op zoek naar mensen die geloven dat nieuwe technologie echt een verschil gaat maken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent de eerste in Nederland die gebruik gaat maken van deze technologie. Voor ons is dit ook nieuw en het product zal steeds meer worden verbeterd. Samen met jou willen wij het product verder ontwikkelen zodat het optimaal wordt ingezet voor heel Nederland en misschien wel heel Europa. Wij leren graag van jouw ervaringen om zo een uniek CrowdNett-product te creëren.

  • Wat kost de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

    Schrijf je in om straks als één van de eersten in Nederland de innovatieve Tesla Powerwall in huis te halen. De Tesla Powerwall 1 (uitverkocht) met Eneco CrowdNett kost met een unieke korting € 5.450 inclusief btw en omdat je de btw mag terugvorderen bij de belastingdienst betaal je slechts € 4.500. Voor de Tesla Powerwall 2 betaal je € 9.075 inclusief btw en € 7.500 zonder btw. Hiermee help je het openbare elektriciteitsnetwerk op een duurzame manier in balans te houden verdien je ook nog eens per jaar € 450 voor de Tesla Powerwall 1 en € 650 voor de Powerwall 2, zolang je stroomklant bent van Eneco. Lees voor meer uitleg de actievoorwaarden.

  • Kan ik mijn btw terugvorderen van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

    Ja, je kunt de btw terugvorderen die je betaalt bij aanschaf van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett. Je moet je wel als BTW ondernemer aanmelden bij de belastingdienst, net als bij de aanschaf van zonnepanelen gebruikelijk is. Vraag onze adviseurs naar meer informatie hierover. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur