Sla ook energie op

in je Tesla Powerwall

Samen zetten we kolencentrales uit
door deel te nemen aan Eneco CrowdNett

Actievoorwaarden

 • Het aanbod geldt niet in combinatie met andere acties voor de Tesla Powerwall vanuit Eneco.
 • Op deze aanbieding zijn de “Productvoorwaarden voor Powerwall inclusief medegebruik Eneco” van toepassing.
 • Je bent zonnepanelenbezitter of wilt zonnepanelenbezitter worden.
 • Je gebruikt jouw opgewekte energie zelf en levert terug aan het landelijke elektriciteitsnetwerk.
 • Zonnepanelenbezitters in een vereniging van eigenaren of in flats zijn uitgesloten in deze actie.
 • Je moet minimaal 6 panelen op jouw dak (willen) hebben en maximaal 25 panelen om deel te nemen.
 • Je bent eigenaar en bewoner van jouw woning en je neemt stroom af van het landelijke elektriciteitsnetwerk.
 • Je bent klant van Eneco voor stroom (of bent bereid dit te worden).
 • Je sluit een 5-jarig contract met Eneco af voor medegebruik Eneco van de Tesla Powerwall, zodat wij de Tesla Powerwall kunnen gebruiken voor het in balans brengen van het openbare stroomnet. Voor dit medegebruik betalen wij je een jaarlijkse vergoeding van € 450 voor de Tesla Powerwall 1 en € 650 voor de Tesla Powerwall 2, gedurende de gebruikersovereenkomst van 5 jaar.
 • De genoemde prijzen voor de installatie van de Tesla Powerwall en bijbehorende apparatuur zijn exclusief eventueel meerwerk.

Veelgestelde vragen

 • Waarom is Eneco op zoek naar pioniers voor Eneco CrowdNett?

  Eneco is op zoek naar mensen die geloven dat nieuwe technologie echt een verschil gaat maken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent de eerste in Nederland die gebruik gaat maken van deze technologie. Voor ons is dit ook nieuw en het product zal steeds meer worden verbeterd. Samen met jou willen wij het product verder ontwikkelen zodat het optimaal wordt ingezet voor heel Nederland en misschien wel heel Europa. Wij leren graag van jouw ervaringen om zo een uniek CrowdNett-product te creëren.

 • Wat kost de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Schrijf je in om straks als één van de eersten in Nederland de innovatieve Tesla Powerwall in huis te halen. De Tesla Powerwall 1 (uitverkocht) met Eneco CrowdNett kost met een unieke korting € 5.450 inclusief btw en omdat je de btw mag terugvorderen bij de belastingdienst betaal je slechts € 4.500. Voor de Tesla Powerwall 2 betaal je € 9.075 inclusief btw en € 7.500 zonder btw. Hiermee help je het openbare elektriciteitsnetwerk op een duurzame manier in balans te houden verdien je ook nog eens per jaar € 450 voor de Tesla Powerwall 1 en € 650 voor de Powerwall 2, zolang je stroomklant bent van Eneco. Lees voor meer uitleg de actievoorwaarden.

 • Kan ik mijn btw terugvorderen van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Ja, je kunt de btw terugvorderen die je betaalt bij aanschaf van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett. Je moet je wel als BTW ondernemer aanmelden bij de belastingdienst, net als bij de aanschaf van zonnepanelen gebruikelijk is. Vraag onze adviseurs naar meer informatie hierover. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur