Eneco CrowdNett

Zelf zonne-energie opslaan, samen CO2-uitstoot terugdringen

• Investeer in een Tesla Powerwall voor slechts € 4.500 (excl. btw)
• Vijf jaar lang € 450 vergoeding

Bestel nu

Pionier nu verder
met Eneco en Tesla Powerwall

Je wekt al je eigen stroom op met zonnepanelen? Mooi! Pionier dan nu verder met Tesla Powerwall, SolarEdge en Eneco. Koop nu als één van de eersten een Tesla Powerwall (met flinke korting) en sla je opgewekte energie zelf op. En door je thuisbatterij samen met andere Powerwall bezitters te delen in Eneco CrowdNett help je het gebruik van kolencentrales terug te dringen. Zo zet je met ons de stap naar een nieuw energienet en brengen we de CO2-uitstoot terug.

Wat is Eneco CrowdNett?

Elektriciteitsnetwerken kampen met fluctuaties doordat vraag en aanbod van elektriciteit continu veranderen. Die pieken en dalen worden nu nog opgevangen door vervuilende kolencentrales. Door zoveel mogelijk Tesla Powerwalls op elkaar aan te sluiten in Eneco CrowdNett, nemen we die rol over! Samen met andere pioniers maken we Nederland schoner.

Lees meer

Tesla Powerwall
nu voor €4.500 excl. btw

(incl. installatie en omvormer)

Koop nu als één van de eersten de Tesla Powerwall en doe mee met Eneco CrowdNett. Je betaalt geen € 6.695 (normale prijs) maar krijgt:

 • Flinke korting op de Powerwall: nu voor € 4.500 (excl. btw)
 • Installatie en hardware (o.a. een extra SolarEdge omvormer, een StorEdge interface, de CrowdNett Controller)
 • Vijf jaar lang € 450 CrowdNett-vergoeding van Eneco (incl. BTW)
 • Vorder je btw terug bij de Belastingdienst

Lees meer over deze slimme investering.

Offerte aanvragen

Wanneer kun je meedoen?

 • Je hebt minimaal 6 en maximaal 25 zonnepanelen
  (of bent bereid hierin te investeren).
 • Je bent klant van Eneco voor stroom (of bent bereid dit te worden). Om je Powerwall goed te kunnen aansluiten op CrowdNett is dit een vereiste. Uiteraard ben je zelf vrij om te bepalen wat voor soort energiecontract je afsluit bij Eneco.
 • Je bent bereid om een 5 jarige CrowdNett-overeenkomst met Eneco af te sluiten, zodat wij medegebruik hebben voor je Powerwall voor in het in balans brengen van het energienet.
 • Je woont niet in een flat en bent geen lid van een vereniging van eigenaren 

Lees ook de actievoorwaarden

Veelgestelde vragen

 • Waarom is Eneco op zoek naar pioniers voor Eneco CrowdNett?

  Eneco is op zoek naar mensen die geloven dat nieuwe technologie echt een verschil gaat maken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent de eerste in Nederland die gebruik gaat maken van deze technologie. Voor ons is dit ook nieuw en het product zal steeds meer worden verbeterd. Samen met jou willen wij het product verder ontwikkelen zodat het optimaal wordt ingezet voor heel Nederland en misschien wel heel Europa. Wij leren graag van jouw ervaringen om zo een uniek CrowdNett-product te creëren.

 • Wat kost de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Bij Eneco koop je nu als één van de eersten in Nederland de innovatieve Tesla Powerwall CrowdNett thuisbatterij met een unieke korting voor € 5.450 inclusief btw en omdat je de btw mag terugvorderen bij de belastingdienst betaal je slechts € 4.500. Hiermee help je het openbare elektriciteitsnetwerk op een duurzame manier in balans te houden verdien je ook nog eens per jaar € 450 zolang je stroomklant bent van Eneco. Lees voor meer uitleg de actievoorwaarden.

 • Kan ik mijn btw terugvorderen van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Ja, je kunt de btw terugvorderen die je betaalt bij aanschaf van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett. Je moet je wel als BTW ondernemer aanmelden bij de belastingdienst, net als bij de aanschaf van zonnepanelen gebruikelijk is. Vraag onze adviseurs naar meer informatie hierover. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur