Eneco CrowdNett

Zelf zonne-energie opslaan, samen CO2-uitstoot terugdringen

✔ Investeer in een Tesla Powerwall
✔ Vanaf € 4.500 (excl. btw) en € 450 vergoeding per jaar

Inschrijven

Pionier nu verder
met Eneco en Tesla Powerwall

Je wekt al je eigen stroom op met zonnepanelen? Mooi! Pionier dan nu verder met Tesla Powerwall, SolarEdge en Eneco. Kies voor de Tesla Powerwall en sla je opgewekte energie zelf op. Schrijf je in voor een Tesla Powerwall 1 (uitverkocht) of voor een Tesla Powerwall 2, die vanaf april 2017 op de markt komt. En door je thuisbatterij samen met andere Powerwall bezitters te delen in Eneco CrowdNett help je het gebruik van kolencentrales terug te dringen. Zo zet je met ons de stap naar een nieuw energienet en brengen we de CO2-uitstoot terug.

Wat is Eneco CrowdNett?

Elektriciteitsnetwerken kampen met fluctuaties doordat vraag en aanbod van elektriciteit continu veranderen. Die pieken en dalen worden nu nog opgevangen door vervuilende kolencentrales. Door zoveel mogelijk Tesla Powerwalls op elkaar aan te sluiten in Eneco CrowdNett, nemen we die rol over! Samen met andere pioniers maken we Nederland schoner.

Lees meer

Schrijf je in voor de Tesla Powerwall

Tesla Powerwall is helaas uitverkocht

Wanneer kun je meedoen?

 • Je hebt minimaal 6 en maximaal 25 zonnepanelen
  (of bent bereid hierin te investeren).
 • Je bent klant van Eneco voor stroom (of bent bereid dit te worden). Om je Powerwall goed te kunnen aansluiten op CrowdNett is dit een vereiste. Uiteraard ben je zelf vrij om te bepalen wat voor soort energiecontract je afsluit bij Eneco.
 • Je bent bereid om een 5 jarige CrowdNett-overeenkomst met Eneco af te sluiten, zodat wij medegebruik hebben voor je Powerwall voor in het in balans brengen van het energienet.
 • Je woont niet in een flat en bent geen lid van een vereniging van eigenaren 

Lees ook de actievoorwaarden

Veelgestelde vragen

 • Waarom is Eneco op zoek naar pioniers voor Eneco CrowdNett?

  Eneco is op zoek naar mensen die geloven dat nieuwe technologie echt een verschil gaat maken bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent de eerste in Nederland die gebruik gaat maken van deze technologie. Voor ons is dit ook nieuw en het product zal steeds meer worden verbeterd. Samen met jou willen wij het product verder ontwikkelen zodat het optimaal wordt ingezet voor heel Nederland en misschien wel heel Europa. Wij leren graag van jouw ervaringen om zo een uniek CrowdNett-product te creëren.

 • Wat kost de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Schrijf je in om straks als één van de eersten in Nederland de innovatieve Tesla Powerwall in huis te halen. De Tesla Powerwall 1 (uitverkocht) met Eneco CrowdNett kost met een unieke korting € 5.450 inclusief btw en omdat je de btw mag terugvorderen bij de belastingdienst betaal je slechts € 4.500. Voor de Tesla Powerwall 2 betaal je € 9.075 inclusief btw en € 7.500 zonder btw. Hiermee help je het openbare elektriciteitsnetwerk op een duurzame manier in balans te houden verdien je ook nog eens per jaar € 450 voor de Tesla Powerwall 1 en € 650 voor de Powerwall 2, zolang je stroomklant bent van Eneco. Lees voor meer uitleg de actievoorwaarden.

 • Kan ik mijn btw terugvorderen van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett?

  Ja, je kunt de btw terugvorderen die je betaalt bij aanschaf van de Tesla Powerwall met Eneco CrowdNett. Je moet je wel als BTW ondernemer aanmelden bij de belastingdienst, net als bij de aanschaf van zonnepanelen gebruikelijk is. Vraag onze adviseurs naar meer informatie hierover. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Bel met Eneco Thuisbatterijen

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over Tesla Powerwall

Bel 010 - 890 6936

op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18.00 uur